Keshi
Kilopat
Daha fazla
Dünden beri başlayan bir sıkıntım var arkadaşlar. Youtube gibi platformlara girerken anlamsız bir şekilde videonun açılmasını minumum 30-40 saniye bekliyorum, Play Store'dan uygulama indiremiyorum çünkü uygulama indirmesi bekleniyorda sonsuza dek takılı kalıyor, LoL oynarken bağlantı istemcide bağlantı sıkıntıları yaşıyorum, Spotify kendi kendine çevrımdışı oluyor vs. Ancak bunlar olurken bağlantı kopukluğu falan gözükmüyor modemde. Başka işler yaparken mesela bağlantı kopmuyor sadece saydığım sitelerde ve uygulamalarda vs. görüyorum bu sorunu. Daha bir sürü bu tarz saçma sıkıntılar oluştu dünden beri. İşin tuhaf kısmı da VPN bu sorunların hepsini çözüyor. Ancak VPN interneti ve oyunları genel olarak yavaşlatıyor ve bu yüzden kullanmak istemiyorum. Bu sıkıntı neyden kaynaklanıyor anlamadım? Bir arkadaşım statik ip adresi al düzelir dedi ancak sebebini anlayamadım.
Yedek modemimi kullandım, modemi resetledim, kabloları kontrol ettim, modemi kapatıp açtım, farklı cihazlarla denedim vs. Sorun çok çok büyük olasılık ile internet sağlayıcısında gibi duruyor. D-Smart kullanıyorum bu arada. Hat değerlerim aşağıda
Yedek modemimi kullandım, modemi resetledim, kabloları kontrol ettim, modemi kapatıp açtım, farklı cihazlarla denedim vs. Sorun çok çok büyük olasılık ile internet sağlayıcısında gibi duruyor. D-Smart kullanıyorum bu arada. Hat değerlerim aşağıda