desteciemir
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar benim babamı D-Smarttan arayıp ucuza internetle kandırıp babamı ikna etmişler. Babam adresi verirken no'yu yanlış söylemiş ve sonra modem gönderdiler. Modeme kurulumu falan yaptım sonra ADSL ışığı yanıyordu ama internet yoktu. Aradım adresi verdim düzelttik dediler. Sonra gelmeyince yine aradım tekrar düzelttik dediler ve bugün canlı desteğe yazdım. Adres yanlış diye bu sefer adresi verince bana bu paket sizin adrese uyumlu değil başka pakete geçmeniz gerek dediler. Sınırsız 8 Mbps hızında interneti 79 TL'ye veriyorlardı öğhhh tabi ben bu parayı o hıza verir miyim deyip o zaman kapattırayım dedim. Bu sefer 420 TL cayma bedeli çıkardılar. Babam adresi verirken evin no'sunu yanlış vermiş ve diğer her şeyi doğru vermiş. Benim ise aklıma şu geliyor aynı caddedeki evlerin altyapısı bizimki gibi küçük bir ilçede nasıl farklılık gösteriyor? Benim evime nasıl bağlayamadılarsa o eve de bağlayamamaları lazım. Benim aklım biraz dolandırıcılık geldi. Ve en son olarak taahhütnameyi sitelerinden indirdiğimde adres doğru ve pakette babama söyledikleri 32 TL'lik paket. Peki ben bu taahhütnameyle benden para istemeleri durumunda bu belgeyle hukuki bir işlem başlatabilir miyim? Sonuçta kullanmadığım internetim parasını niye ödeyeyim?
Son düzenleyen: Moderatör: