D-Smart TP-LINK TD-W8951ND IP almama sorunu

Daha fazla  
Meslek
Fizyoterapist
Konu başlığında da belirttiğim gibi bir sorunum var. TP-LINK TD-W8951ND modemi ile D-Smart Net kullanıcısıyım. Müşteri hizmetlerinle görüştüğümde IP alamadığımızı söyledi. Modemi sıfırladım yine olmadı. Kablosuz ağ ile bağlanıldığında ise ağda oturum açın bildirimi geliyor. Sorunun nerede olduğunu bir türlü çözemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Modem içersindeki, internet servis sağlayıcının size özel santralden ip alabilmek için verdiği kullanıcı adı ve şifresini yanlış girmiş olabilirsiniz. Ayarlara hiç dokunmadım kendi kendine gitti diyorsanız bunun sebebi ya santral kaynaklıdır ya da internet sağlayıcının sistemlerindeki bir arızadandır. Nadir olarak modem arızasında da bu gibi sorunlar olabiliyor ama genelde sorun internet servis sağlayıcı firmadadır. Sorunla ilgili tekrar müşteri hizmetleriyle görüşmenizi ve sorununuzu detaylı şekilde anlatmanızı tavsiye ederim. Bazen bölgesel geçici arızalarda olabiliyor. Konuyla ilgili net bilgiyi müşteri hizmetlerinden öğrenebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı