D-Smart yerine internet sağlayıcısı tavsiyesi

@B 52 Stratofortress, D-Smart'a aylık yaklaşık olarak 90 TL civarı bir para gidiyor.

1638541519190.png

TurkNet bunun 4 katı hızını 100 TL'ye veriyor. Mevcut altyapım 90 Mbps'e kadar destekliyor.

@Abdullah_AKD, önemli olan sorun yaşamamak değil. Daha düşük bir fiyata daha iyi bir hizmet almak varken neden D-Smart'a bel bağlasın? Ben de D-Smart kullanıyorum, 1.5 senedir çektiğim sıkıntı kalmadı. Taahhüt bitsin, ben de geçeceğim TurkNet'e.
Tamam. Sadece merak etmiştim. O kadar kötüyse bende çıkayım diye.

@Abdullah_AKD, merak edebilirsiniz efendim. Sorun değil sadece neden beğenmediğimi belirttim.

@Abdullah_AKD, önemli olan sorun yaşamamak değil. Daha düşük bir fiyata daha iyi bir hizmet almak varken neden D-Smart'a bel bağlasın? Ben de D-Smart kullanıyorum, 1.5 senedir çektiğim sıkıntı kalmadı. Taahhüt bitsin, ben de geçeceğim TurkNet'e.
Aynısını bende yaşıyorum 1.5 yıl oldu D-Smart kullanıyoruz keşke almasaydık gün gün internet kesiliyor. Toplasan 5 ay internetsiz durduk ama iş paraya gelince alıyorlar.

@Chessboy, gece saat 4'den sonra inanılmaz ping çıkıyor. En az 2 saatte inmiyor, D-Smart alacak arkadaşlar varsa bunları göz önünde bulundursun.

@Chessboy, gece saat 4'den sonra inanılmaz ping çıkıyor. En az 2 saatte inmiyor, D-Smart alacak arkadaşlar varsa bunları göz önünde bulundursun.
Altyapı yok 16mbps var ama bize 8 verdiler yani en azından sözleşmede öyle yazıyor. Dediğim gibi 5 ay kesinti oldu internete ulaşamadık müşteri hizmetleri konusunda da çok kötü herkes aynı şeyleri söylüyor çözüm yok. Test yaptığımızda ise 3 en fazla 4mbps çıkıyor daha hiç 8 bile göremedik. Fiber varsa bile almanızı tavsiye etmem hizmet kaliteleri müşteri hizmetleri internet kesintileri çok uğraştırır sakın almayın.

@Fişeqq, altyapın destekliyorsa olur. En kötü ihtimalle 70 Mbps alırsın diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı