D-Smart yüksek ping

hamzakar53

Hectopat
Daha fazla  
Yaklaşık 2 hafta önce ping sorunu yaşadım. Müşteri hizmetlerini 15'den fazla kez aradığıma eminim hiçbir şey yapmadılar. Güncelliyoruz dediler, reset attırdılar bıraktılar. 3 gün önce problem kendiliğinden düzeldi ve dün gene aynı problemi yaşadım. Müşteri hizmetlerini aradığımda ise resmen dalga geçer gibi cevaplar aldım. Diyorum ki 2 haftadır uğraşıyorum, bir ara geldi gene gitti, diyor ki bizlik problem yok. Binadakiler interneti çatır çatır kullanırken ben pingle boğuşuyorum, 250-300 arasında geziyor. Bu problemi en son tekrar söyledim. Para verin servis gönderelim diyorlar. Hem kendi problemlerini çözmüyorlar hem de hala benden para almaya çalışıyorlar.

Arkadaşlar biraz araştırdım da bazıları CGN'den bahsetmiş orada olup olmadıgımı nasıl anlayabilirim? Beni 3 günlüğüne CGNden alıp geri atmış olabilirler mi?
UP

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı