D-Smart'tan TürkNet'e Geçiş

ymnN

Kilopat
Daha fazla  
D-Smart ve 100GB AKN ve 8Mbps ilaveten TV hizmeti alıyorum. Ödenen ücret 55TL. Bu interneti dükkana nakil ettirip evde TÜRKNET'e geçmeyi planlıyorum. Şu an bana vaad edilen 100Mbps kadar ve kotasız paket. Pakette şuan bulunduğum lokasyonda alabileceğim en yüksek limit 50Mbps olarak gösteriyor. Talep edilen ücret 65TL. Sizce geçmeye değer mi ? Sıkıntı yaşar mıyım ?

Ayrıca başka internet sağlayıcılarına bakın diyebilirsiniz şimdiden söyleyim TTNET Super Online vs. hiçbiri 8Mbps üstünü vermiyor. Bulunduğum noktada altyapı desteği yok. TÜRKNET ne ile bu desteği sağlayacak onu da aydınlatabilir misiniz ?

İlaveten eğer geçersem önerebileceğiniz VDSL modem tavsiyesi varsa onu da belirtirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Türklerin yapa alt yapısının bulduğu bir bölgede olabilirsiniz. Eğer geçerseniz Türknet isterseniz size Asus un bir modemini satıyor tam modelini hatırlamıyorum. Piyasanın altında bir fiyata veriyorlar yeni müşterilerine bence onu alın

Türklerin yapa alt yapısının bulduğu bir bölgede olabilirsiniz. Eğer geçerseniz Türknet isterseniz size Asus un bir modemini satıyor tam modelini hatırlamıyorum. Piyasanın altında bir fiyata veriyorlar yeni müşterilerine bence onu alın
Evet baktim ona ancak çok şikayet edeni gördūm.Kablosuz bağlantıda çok sıkıntı yaşayanlar olmuş

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı