ymnN
Kilopat
Daha fazla
D-Smart ve 100GB AKN ve 8Mbps ilaveten TV hizmeti alıyorum. Ödenen ücret 55TL. Bu interneti dükkana nakil ettirip evde TÜRKNET'e geçmeyi planlıyorum. Şu an bana vaad edilen 100Mbps kadar ve kotasız paket. Pakette şuan bulunduğum lokasyonda alabileceğim en yüksek limit 50Mbps olarak gösteriyor. Talep edilen ücret 65TL. Sizce geçmeye değer mi ? Sıkıntı yaşar mıyım ?
Ayrıca başka internet sağlayıcılarına bakın diyebilirsiniz şimdiden söyleyim TTNET Super Online vs. hiçbiri 8Mbps üstünü vermiyor. Bulunduğum noktada altyapı desteği yok. TÜRKNET ne ile bu desteği sağlayacak onu da aydınlatabilir misiniz ?
İlaveten eğer geçersem önerebileceğiniz VDSL modem tavsiyesi varsa onu da belirtirseniz sevinirim.
Ayrıca başka internet sağlayıcılarına bakın diyebilirsiniz şimdiden söyleyim TTNET Super Online vs. hiçbiri 8Mbps üstünü vermiyor. Bulunduğum noktada altyapı desteği yok. TÜRKNET ne ile bu desteği sağlayacak onu da aydınlatabilir misiniz ?
İlaveten eğer geçersem önerebileceğiniz VDSL modem tavsiyesi varsa onu da belirtirseniz sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör: