Şu an Google programını kurmaya çalışıyorum ama hangi diske kuracağımı sormadan C ye kuruyor. Başka bir çözüm var mı?Kurulum esnasında D diskini seçerek
Şu an Google programını kurmaya çalışıyorum ama hangi diske kuracağımı sormadan C ye kuruyor. Başka bir çözüm var mı?
Setup da hiçbir şey yok. Açar açmaz programı C ye kuruyor.Setup'u biraz incele, nereye kurulacağını sormayan setup görmedim henüz. Sol alttaki çark tuşunda veya ekstra seçenekler kısmında olabilir.
Google ayarlarında indirilenlerin nereye inmesi gerektiğini seçebiliyorsun.Şu an Google programını kurmaya çalışıyorum ama hangi diske kuracağımı sormadan C ye kuruyor. Başka bir çözüm var mı?
Setup da hiçbir şey yok. Açar açmaz programı C ye kuruyor.
Sorun setup ın nereye indiği değil. Programın nereye kurulacağı. Başka bir çözüm yok mu?Google ayarlarında indirilenlerin nereye inmesi gerektiğini seçebiliyorsun.
Google ChromeHangi programı indiriyorsunuz?
Kuruluyorken nereye kurulacağı soruluyor zaten.Sorun setup ın nereye indiği değil. Programın nereye kurulacağı. Başka bir çözüm yok mu?
Google Chrome
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.