Hayır 30 gün geçtikten sonra iade ederseniz sadece ürünün tutarını alırsınız. Kargo ve ithalat ücretleri çöpe gider. Ayrıca üründe bir sorun olmadığı halde 2 yıl iade hakkı diye bir şey de yok.![]()
3 ay sonra iade ettim ithalat ücretini geri alabildim.
Fakat alana kadar burnumdan getirdiler.
Hocam ürün arızalandığı ve stok olmadığı için bana iade yapmışlardı.Az önce tekrar görüştüm müşteri hizmetleriyle birisi kesinlikle vergilerin ve kargo ücretinin iade edilmediğini söyledi. Diğer bir kişi ise 2 yıl içinde tam tutarın iade edilebileceğini söyledi(ürün değişimi için stok yoksa ve müşteri kaynaklı bir arıza değilse). Yine aynı şekilde Microsoft 1 yıl garantisini olduğunu söylüyor fakat Amazon 2 yıl garantili diyor. Hangisine inanacağımı ben de çözemedim.
Zaten bozulmadan iade edebilirsin diye birşey yazmadım hocam. İthalat ücretini çıkarınca da tahminimce 1200 civarı bir şey kalır o yüzden 1200 yazdım oturup da o ücretini hesaplamak la uğraşamamHayır 30 gün geçtikten sonra iade ederseniz sadece ürünün tutarını alırsınız. Kargo ve ithalat ücretleri çöpe gider. Ayrıca üründe bir sorun olmadığı halde 2 yıl iade hakkı diye bir şey de yok.![]()
Iade edesim gelmedi ya. Pembe renk hem Amazon Almanya falan filan.@WinTime İade edebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.