d3dx9_39.dll Hatası

wroNN

Megapat
Daha fazla  
EU4 ve LOL oyunlarına girerken bu hatayı alıyorum. İnternetten bu DLL dosyasını indirip SystemWOW64'e atmama rağmen sorun halen devam ediyor. Ne yapmam gerekiyor? NetFramework gibi uygulamaları güncellesem sorun çözülür mü? Bu arada bilgisayara format atmadan önce EU4 çalışıyordu, formattan sonra bu hatayı almaya başladım.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternetten bu DLL dosyasını indirip SystemWOW64'e atmama rağmen sorun halen devam ediyor.

DLL dosyalarını tek başına internetten indirmeyeceksiniz. O dosyalar işletim sistemine göre yükleniyor. Siz 32 Bit sürümü 64 Bit klasörüne atıyorsunuz. O yüzden yükleyicisini kullanmanız gerek.

DLL dosyalarını tek başına internetten indirmeyeceksiniz. O dosyalar işletim sistemine göre yükleniyor. Siz 32 Bit sürümü 64 Bit klasörüne atıyorsunuz. O yüzden yükleyicisini kullanmanız gerek.
İndirdiğim internet sitesinde 32 bit ve 64 bit diye 2 farklı indirme seçeneğinden 64 bit'i seçmiştim.
C:\Windows\SysWOW64\d3dx9_39.dll ve C:\Windows\System32\d3dx9_39.dll dosylarını silip aşağıdaki aracı yükleyin.
System32' de d3dx9_39.dll yok. Direkt SystemWOW64'tekini silip yüklüyorum o zaman attığınız linkteki uygulamayı.
C:\Windows\SysWOW64\d3dx9_39.dll ve C:\Windows\System32\d3dx9_39.dll dosylarını silip aşağıdaki aracı yükleyin.
Programı indirdim ve LoL için sorun çözüldü fakat MSVCP140.dll hatası çıkıyor şimdi. Bunu hatayı da böyle bir program aracılığı ile mi çözmemiz gerekiyor ?

Son düzenleme:
@wroNN C:\Windows\SysWOW64\msvcp140.dll ve C:\Windows\System32\msvcp140.dlll dosyasını silip aşağıdaki paketleri eksiksiz hem x64 hem x86 olarak yükleyin.

@wroNN C:\Windows\SysWOW64\msvcp140.dll ve C:\Windows\System32\msvcp140.dlll dosyasını silip aşağıdaki paketleri eksiksiz hem x64 hem x86 olarak yükleyin.

2013 olanı açarken bu hatayı veriyor. Diğerinde bir sorun olmadı.

1568724675156.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Halen msvcp140.dll hatası mı alıyorsunuz? Bir şeyi eksik yapmış olabilir misiniz? Rapor oluşturup paylaşın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı