RTX 3070 ve RTX 3080 arası diye biliyorum. Intel sürücüleri daha iyi duruma geldi, daha da iyi olacaktır.Attığınız sistem A770 olarak alınır mi? Değer mi? A770 hangi kartla denk? Sorun yasar miyim? Teşekkürler.
RTX 3070 ve RTX 3080 arası diye biliyorum. Intel sürücüleri daha iyi duruma geldi, daha da iyi olacaktır.Attığınız sistem A770 olarak alınır mi? Değer mi? A770 hangi kartla denk? Sorun yasar miyim? Teşekkürler.
Anladım. İ3 12100F ile uyumlu çalışır mı peki?RTX 3070 ve RTX 3080 arası diye biliyorum. Intel sürücüleri daha iyi duruma geldi, daha da iyi olacaktır.
Hayırlı olsun uyumludur. İmkan varsa 12400F yapılsa işlemci daha mükemmel olurdu ama böyle de bayağı güçlü.Anladım. İ3 12100F ile uyumlu çalışır mı peki?
Bu arada sistemi aldım. Bayramdan sonra gelir diye umuyorum. A770 aldım ekran kartını.
Teşekkür ederim.Hayırlı olsun uyumludur. İmkan varsa 12400F yapılsa işlemci daha mükemmel olurdu ama böyle de bayağı güçlü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.