DA-G2 Ryzen 2500X ve RX 570 sistem alınır mı?

Nebulosy

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar ben şuan şu bilgisayarı almayı düşünüyorum https://www.itopya.com/da-g2-r5-2500x-asus-rx570-strix-oc-8gb-ddr4-480gb-ssd-gaming-bilgisayar/

Fakat içine harddisk ekleyip çünkü harddiski yok. Sizlerin de görüşlerini almak istedim eksik bir yanı var mı veya daha iyi bir şey yapılabilir mi? Maksimum bütçe 4000 TL kasa için. Bir de monitör almak istiyorum 1920x1080 144 Hz almayı düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum sizce 4000 TL'lik bir bilgisayar için 144 Hz almalı mıyım? Görüşlerinizi belirtebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
4000 TL kasa diyelim, en aşağı 1300 TL de monitör dersek toplamda 5300 TL yapıyor. Ryzen 5 2500X ile 144Hz'ten tam verim alamayacağını düşündüğümden monitöre ayırdığın paranın 500'ünü kasaya ekle ve geri kalanla da 75Hz bir monitör al. 75Hz ile 144Hz arasındaki fark çok büyük, ama dediğim gibi o farkı hissetmen için yeteri kadar performans almalısın ki bunun R5 2500X ile mümkün olduğunu sanmıyorum.

PAL merhaba benimde o şekilde pc toplama düşüncem var aslında arada kalmıştım peki önerebileceğiniz sistem var mı onları toparlasak uygun olacağı bir pc knight online pubg pubg mobıle cs gibi oyunları oynatacak performans alabileceğimiz.

Knight Online ve CS:GO gibi oyunlar ekran kartından çok işlemci gücü ister, bu da bizi Intel'e yöneltir; çünkü Intel'in işlemcileri oyunlarda muadillerine göre daha iyi bir performans sunar. Eğer bütün parçaları aynı siteden almak gibi bir zorunluluğun yoksa, sanırım bu bütçeye uygun bir şeyler sığdırabiliriz.

eğer sıkıntı olmazsa önerebileceğiniz bir sistem benimle paylaşabilrmsnz sıkıntı olmazsa whtsap üzerinden de bilgi alışverişi yapabilsek çok sevinirim.

i5-8400
RX 580 4GB
Adata 2x4GB 2666MHz CL16
MSI H310M
Adata 240GB SSD
Silverstone Strider Essential 550W 80+ Bronz
3730TL civarına denk geliyor, kasa seçimini sana bıraktım kendi bütçen dahilinde seçersin. i5-8400 alırsan en azından CS:GO, LOL gibi oyunlarda 144Hz'in farkını hissedebilirsin. Bunun dışında 75Hz monitör alacağım diyorsan bu linkteki 8600K'yi bir şekilde bütçene sığdırmaya çalış;

Parçaların linkleri;

Bunun AMD işlemcili halinde R5 2600'ü tercih edip, yine bütçeniz dahilinde anakart ve 2x4GB 3000MHz RAM tercih edebilirsiniz. Benim önerdiğim Intel sistem; CS:GO, LOL, Knight Online gibi işlemci isteyen oyunlarda daha avantajlı olur.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı