Ryzen 2500X ve RX 570 sistem alınır mı?

  • Konuyu başlatan ajhi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 2.236

ajhi

Hectopat
Katılım
21 Şubat 2019
Mesajlar
136

Bu sistemin artı ve eksileri nelerdir, 3500 TL vermeye değer mi?
Isınma sorunu olur mu?

Yanında satın alacağım monitör:
 

Bu sistemin artı ve eksileri nelerdir, 3500 TL vermeye değer mi?
Isınma sorunu olur mu?

Yanında satın alacağım monitör:
Şimdi ben bunu en uygun sitelerden her parçasını ayrı ayrı toplasam 4000TL'den aşağı gelmez. İlk çıktığında 3600TL'ye Ryzen 5 2600'lüsü vardı o 4400TL'ye toplanıyordu teknolojipazarında fiyatlar feci dip idi o ara üstelik zaten her parçayı en ucuz neredeyse oradan toplandığı taktirde o fiyat çıktı.

Hakikaten şu ana dek görülmüş bir şey değil bu Kral G2 sistemi.
RX570 işimi görür dersen düşünmeden al. Bence Thermaltake V200 kasa değişse de pek bir şey farketmemiş. Mag Pylon'a benzeyen Sharkoon TG4 RGB koymuşlar bende o kasayı çok beğeniyorum hem hava sirkülasyonu iyi ayrıca 4 fanla gönderiyorlar. PSU tarafı biraz zayıf olsa da V200'de yine aynı kalite bir PSU kullanmışlardı Over Current Protection olmayan bir PSU idi şimdiki de aynı koruma yönünden ama 650W'lık bu ve 12V'da 600W güç sağlayabiliyor.
Monitör fena değil oyun içinse işini görür renkler de iyi fiyatı uygun.
 
Sistemde kullanilan ekran kartinin oyun hediyeleri var bunlari alabilicek miyim?

15 Kasım 2018 - 6 Nisan 2019 arası alımlara seçeceğiniz 2 oyun Hediye!!! (Resident Evil 2, Devil May Cry 5, Tom Clancy’s The Division 2)

 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı