DA ile Technopat arasındaki tartışma sebebi nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Görüyorum.
Her iki forumda sallayabildiğini sallıyor diğer foruma.
Peki bunun nedeni nedir?

Kimse objektif olmuyor.
Her iki forumda da üyeliğim var ve bu tartışma cidden beni çok rahatsız ediyor.

Tarafsız olacağım bu savaşı başlatan taraf çoğunlukla da oluyor.
@Clarence Morrow, malzeme konusu olmana üzüldüm.

Bu barışı ne ile sağlayabiliriz ?
Abdullah Hacıgül ile Recep Baltaş veya herhangi bir Technopat yöneticisinin tartıştığını veya birbirlerine salladığını hiç görmedim. Çoğunlukla fanboyluk yapıp kavga çıkartmaya çalışan bebeler yüzünden bu tartışmalar çıkıyor. DA ve Technopat pc alanında ülkemizdeki en iyi iki oluşumdur.

Konuyu açtığım için üzgünüm.
Kaos ortamı yaratmak istemem asla.
Hatta her iki forumda üye olan birisi olarak arada kalmış hissdiyorum.

Sadece şu konudaki başlık cidden çok zoruma gitti.
Ayrıca Kılıç özür diledi.

JD, Gamepower, Powerboost, TUF vs. gibi bileşenler kullandırılması ile 1650S RX590 vs. gibi kartların yüksek FPS verir denmesi arasında tek bir benzerlik var o da ikisinin de yanlış olması. Yani genel olarak birbirinden farklı şeyler. O yüzden ayrı ayrı bakalım ki kavga çıkmasın.​
Hangisi hangisine bu yanlışları söylüyorsa onu ayrı bir şekilde desteklemek gerek. Sen yanlış bir şey yaptın o zaman doğru söylesen de yanlış olur diye bir şey yok.​
Bunların temelinde pazarlama politikası var. Yani son örnekte 2060 altı kartlarla ve 3600 altı işlemcilerle toplanan sistemlerin fiyatları iyi bir f/p olarak gösterilerek kurdan etkilenmemek hedefleniyor. Oysa ki iyi bir f/p en az 2060 ve 3600'dan oluşmalı.​

Bir yönetici geldi, Technopat'a "Malum forum üyelerinin akılalmaz yalanları" diyerek saldırmaya başladı, DA'daki düşük yaş kitlesi de buraya atıp tutmaya başladı.

Technopat'ın haksız yönleri de kesinlikle var ama özellikle bir yöneticinin bu şekilde konu açıp buraya saldırması hiç hoş değil. Recep Baltaş da gelip "DA'nın topladığı saçma sistemler" şeklinde konu açsa hoş olur mu? Olmaz.

5399TL'lik sistemlerinde kullandığı SU630 SSD'yi DA Sistem 2'de kullandıkları SSD ile karıştırıp biraz atıp tutmuştum, görüp konu açmışlar DA Forum'da. Hatamı anlayınca gidip orada da özür diledim fakat tartışma sürüyor hala.
Anakarta saçma dememe kızmışlar bir de. B450M Dragon, evet saçma. B450M S2H daha tutarlı olurdu.
B450M-K varmış eskiden, o da aynı şey.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı