- Makaleler
- 9
Ayrıca evet 5500 XT sorunsuz bir kart ve 8 GB VRAM gayet cezbedici.Hiçbir sorun yaşamadım. Taş gibi.
LOL OYNAMIYORUM!
Neden Lux ultisi kullanıyorsun o zaman?
Ayrıca evet 5500 XT sorunsuz bir kart ve 8 GB VRAM gayet cezbedici.Hiçbir sorun yaşamadım. Taş gibi.
LOL OYNAMIYORUM!
Aman hocam, yazım yanlışı yapmışım. Mesajı düzenleyin de sıkıntı çıkmasın.Ayrıca evet 5500 XT sorunsuz bir kart ve 8 GB VRAM gayet cezbedici.
Neden Lux ultisi kullanıyorsun o zaman?
En önemlisi de Power Boost PSU ve kasa kullanmamışlar.Bende şimdi açıldı site. 4800 TL etiket koymuşlar daha ne olsun, RAM'ler bile 2x8 GB. İtopya'dan beklemezdim açıkçası gözün kapalı alabilirsin.
Bende şimdi açıldı site. 4800 TL etiket koymuşlar daha ne olsun, RAM'ler bile 2x8 GB. İtopya'dan beklemezdim açıkçası gözün kapalı alabilirsin.
Power Boost'u en son 14.09.2017 tarihinde kullandı, sistem 1999 TL.En önemlisi de Power Boost PSU ve kasa kullanmamışlar.Hiç beklemezdim.
En son Power Boost'u 14.09.2017 tarihinde kullandı, sistem 1999 TL.
Aynı ben.Şu anki sistemimi 3 hafta önce almış olmasaydım kesinlikle kaçırmayacağım bir sistemdi. Zaten şansıma tükürsem yüzüme gelir. Siz kaçırmayın, sanırım stoklarla sınırlı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.