DA V4 vs Webtekno Silver

Test edip paylaşırsan çok iyi olur çünkü bazı yazılarda çok ısındığını ve sıkıntı olduğunu yazmışlardı eğer öyle bir şey varsa
Bundan alıp sorunu tamamen kaldırmak istiyorum(eğer daha uygun fiyatlı soğutucunun iş yapacağını düşünüyorsan onu da paylaşırsan sevinirim)
 
Kesinlikle Webtekno Silver al. Diğer konulara yazdığım şeylere bakarsan hep v4 tavsiye etmiştim ancak sistemi yenileyince 200 TL daha ucuza 2. nesil R5 olan bir bilgisayar alacaksın. Ben de V4 düşünüyodum bu hafta sonu webtekno silver'ın siparişini vermeyi düşünüyorum.
 
Evet güncellenmiş haliyle çok daha ucuza geliyor rahatça ekleme yapabilirim
 
Evet gold sistemi güzel fakat ssd donkey. Açıkcası ben denemedim ama okadar kötü yorum var ki düşünmedim bile
 
Fanı biraz daha bastırınca boşta 47 derecelere düştü işlemcim. 45 dakika boyunca ultrada PUBG oynadım. 71 derece maksimum, ortalama 64 derece. HWİnfo ile baktım. Stok termal macun bu, düzgün bir şey alırsanız oyunda 60 derece görürsünüz muhtemelen. Fan 2000 RPM ortalamada dönmüş, max. 2200 falan. Evet ses çıkartıyor biraz. Ancak sistemi uzay kullanıyorum (kasasız), kasa olsa duymazsınız.
 
Ben ozaman 200 lük bir soğutucu da alayım sistem tamamdır. Yardımlarınız için teşekkürler
 
Evet gold sistemi güzel fakat ssd donkey. Açıkcası ben denemedim ama okadar kötü yorum var ki düşünmedim bile
İçinde JD SSD yok ki GOLD sistemde. İyi incele. Ve üstüne Ryzen 5 2600 için boşuna soğutucu masrafı yapma saçma olur.
Rx 580 4 GB olan bir sistem alacağına Rx 590 8 GB olan bir sistem alman performans olarak çok daha iyi.
 
Son düzenleme:
Ben ozaman 200 lük bir soğutucu da alayım sistem tamamdır. Yardımlarınız için teşekkürler
Mantıklı dostum, ancak CPU %50 üstünü görmüyor PUBG'de. Ona göre. Sıcaklık daha da artabilir. Ve kasan havadar değilse sıcaklık farklı olur. Benim testim oda sıcaklığında kasasız şekilde oldu. Sen maksimum 75, ortalama 70 görürsün. Termal macun değiştirince eski hale döner ama sanırım.
 
Haklısın ben yanlış görmüşüm.Asus PH-GTX1660TI-O6G Gaming Ekran Kartı Diğer gold versiyonda bu ekran kartı var sence rx 590 ile karşılaştırıldığında hangisi daha iyi performans verir. Ve evet şuanlık soğutucu almayacağım ilerde sıkıntı çıkarsa ekleme yaparım. Ve gold alabileceğimi zannetmiyorum bütçe sıkıntısı dolayısıyla ama en azından fikrim olur
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…