DAC / AMP önerisi

jagged13

Kilopat
Daha fazla  
Herkese iyi günler aşağı yukarı 10 senedir, müzisyenim profesyonel olarak neredeyse her türlü müzik dinlerim geçtiğimiz günlerde yeni bir IEM kulaklık aldım truthear X crinacle Zero: Blue 2 ve bunun için bir ses kartı önerisi istiyorum. Herhangi bir bilgim yok ne önerirsiniz taşınabilir de olabilir fiyatı yüksek olmaması önceliğim. Şimdiden teşekkür ederim.

Herkese iyi günler aşağı yukarı 10 senedir, müzisyenim profesyonel olarak neredeyse her türlü müzik dinlerim geçtiğimiz günlerde yeni bir IEM kulaklık aldım truthear X crinacle Zero: Blue 2 ve bunun için bir ses kartı önerisi istiyorum. Herhangi bir bilgim yok ne önerirsiniz taşınabilir de olabilir fiyatı yüksek olmaması önceliğim. Şimdiden teşekkür ederim.
Moondrop dawn pro kullanıyorum öneririm . Wraith'a yakin vakit stok gelir

Taşınabilir denemedim ama bilgisayarda "Asus Xonar AE 7.1 PCIe" ses kartı kullanıyorum.
Compressor özelliğini açınca kullandığım iem kulaklıklardan çok net ses duyuyorum. Sesler çok daha net, temiz, gerçekçi duyuluyor. Bu özelliğin birkçok taşınabilir ses kartında olduğunu sanmıyorum. EQ ile ayarlayamayacağınız bir netlik kazandırıyor.
1748394957229.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı