DAC kullanmak HyperX Cloud 3 bass performansını arttırır mı?

1Mehmet_Bey

Decapat
Daha fazla  
EQ ayarı da yaptım ancak bass beni bir türlü tatmin etmiyor. DAC almak bass performansını gözle görülür şekilde arttırır mı? Kulaklığı kutudan çıkan uzatma kablosu ile kullanıyorum ve sanırım içinde küçük de olsa bir ses kartı varmış.

Kulaklığı direkt bilgisayara bağlayınca da uzatma kablosunu kullanınca da herhangi bir fark göremedim (frekans ve bit derinliği en yüksekte). Kısacası DAC kullanmak ne kadar bir fark yaratır? Fiyatlarını bilmiyorum, olabildiğince ucuz ve iş görebilecek bir DAC öneriniz varsa duymak isterim.

Aynı kulaklığı kullanıyorum kulaklığın genel olarak Bassları beni pek tatmin etmiyor bence DAC'nin pek farkı olmaz.
Kulaklığın empedansı 62Ohm. Onboard ses kartı büyük ihtimalle tam besleyemiyor. Aynı soruyu Chat-GPT'ye sordum ve o da aynı şeyi dedi, tam beslenemiyor olabilirmiş.

Kulaklığın empedansı 62Ohm. Onboard ses kartı büyük ihtimalle tam besleyemiyor. Aynı soruyu Chat-GPT'ye sordum ve o da aynı şeyi dedi, tam beslenemiyor olabilirmiş.
İnternette ekstra olarak ses kartı alanları gördüm ama ne kadar işe yarar bilmiyorum. Bende Wireless modeli var.

Sağlam birşey alınırsa belki o zaman çok iyi beslenebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı