Dağ bisikleti mi şehir bisikleti mi?

• Konuyu başlatan Egqe
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 555

Egqe

Hectopat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
İyi akşamlar bisikletimi değiştireceğim şu anda Salcano lion 27.5 kullanıyorum genelde okula gidip geliyorum veya da arkadaşlarımla çıkıyorum katlanabilir vardı kafamda gerek olduğunu düşünmüyorum aklımda Carraro sportive var şehir bisikleyi hiç kullanmadım tek teker falan da yapıyorum daha rahat mı olur şehir bisikletinde veya başka önerisi olan varsa paylaşırsa olursa sevinirim.

İyi akşamlar bisikletimi değiştireceğim şu anda Salcano lion 27.5 kullanıyorum genelde okula gidip geliyorum veya da arkadaşlarımla çıkıyorum katlanabilir vardı kafamda gerek olduğunu düşünmüyorum aklımda Carraro sportive var şehir bisikleyi hiç kullanmadım tek teker falan da yapıyorum daha rahat mı olur şehir bisikletinde veya başka önerisi olan varsa paylaşırsa.

Dağ bisikleti almanız daha uygun olur. Şehir bisikletleriyle tek teker vb. hareketler yapmanız pek sağlıklı olmaz açıkçası.

Kafam çok karıştı hocam ya arkadaşlarım da ince tekerli olduğu için daha rahat yaparsın diyorlar.
Hocam şehir bisikletlerinin asıl amacı hızdır zaten dolayısıyla hafifdir (belki o yüzden demiş olabilirler) dolayısıyla sağlamlığı da azdır. Akrobasi tarzı hareketler için dağ bisikletleri daha uygun. Çevremdeki yapan çoğu kişi dağ bisikleti kullanıyor açıkçası.

Hocam şehir bisikletlerinin asıl amacı hızdır zaten dolayısıyla hafifdir (belki o yüzden demiş olabilirler) dolayısıyla sağlamlığı da azdır. Akrobasi tarzı hareketler için dağ bisikletleri daha uygun. Çevremdeki yapan çoğu kişi dağ bisikleti kullanıyor açıkçası.

Teşekkür ederim hocam.

İyi akşamlar bisikletimi değiştireceğim şu anda Salcano lion 27.5 kullanıyorum genelde okula gidip geliyorum veya da arkadaşlarımla çıkıyorum katlanabilir vardı kafamda gerek olduğunu düşünmüyorum aklımda Carraro sportive var şehir bisikleyi hiç kullanmadım tek teker falan da yapıyorum daha rahat mı olur şehir bisikletinde veya başka önerisi olan varsa paylaşırsa olursa sevinirim.

Sen eski bisikletine niçin devam etmek istemiyorsun? O da iyi görünüyor sorun var mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı