YouTube Daha fazla kitleye nasıl ulaşılır?

Artık YouTube'da insanlar bırakın kamerasız, mikrofonsuz oynanış videosu izlemeyi; sevdikleri yayıncıların/YouTuberların videolarını bile izlemiyorlar. Çoğu insanın odak süresinin 1 dakikadan az olduğu bu zamanlarda oynanış videolarınızı izletmek için sesinizi kullanmaktan fazlasını yapmanız gerekebilir.

Son düzenleme:
Benim naçizane tavsiyelerim,
Video yüklerken arayı bu kadar açmayın. 1.hafta The Long Dark çektiyseniz haftanın içinde Ranch Simulator deneyin Mafia Remastered deneyin tamamen örnekler bunlar. Bu tarz oyun değişiklikleri kategori farklılıkları ile ilerlerseniz daha geniş bir kitleye sahip olacaksınız. Sadece Ranch Simulator videonuzdan sizi tanıyan birisi bu kez sadece siz olduğunuz için diğer oyun yayınlarınızı da izleyecektir.Artık oyun inceleme konularının eskisi kadar talep görmediğine ya da görmeyeceği konusunda da hemfikir olmamız lazım. YouTube hesabınızı biraz kastıktan sonra Discord tarzı platformlarda canlı sohbet ve oyun yayınları yapmanın daha etkili olacağına inanıyorum. Mikrofon ya da kamera ile kayıt almanızın etkisi yüksek olacaktır. Seyirciler sesinize ve yüzünüze de odaklanıp daha keyifli bir izleme gerçekleştirecekler.
Oyunlar'da bazen aşırılıklara kaçıp komik sahnelere sebebiyet vermek size Shorts içeriği sağlar.
Thumbnail'leri komik ya da ilgi çekici yapmaya özen gösterin yüzünüzün de olduğu Thumbnail'ler dikkat çekecektir.
Kendi şahsi tecrübelerime dayanarak yardımcı olmaya çalıştım, bana göre doğru olanlar bunlar işinize yarayacak olanları arasından seçip kullanabilirsiniz. :)
İlerlediğiniz yolda başarılar dilerim, iyi sosyaller.

Benim naçizane tavsiyelerim,
Video yüklerken arayı bu kadar açmayın. 1.hafta The Long Dark çektiyseniz haftanın içinde Ranch Simulator deneyin Mafia Remastered deneyin tamamen örnekler bunlar. Bu tarz oyun değişiklikleri kategori farklılıkları ile ilerlerseniz daha geniş bir kitleye sahip olacaksınız. Sadece Ranch Simulator videonuzdan sizi tanıyan birisi bu kez sadece siz olduğunuz için diğer oyun yayınlarınızı da izleyecektir. Bir de artık oyun inceleme konularının eskisi kadar talep görmediğine ya da görmeyeceği konusunda da hemfikir olmamız lazım. Yani YouTube hesabınızı biraz kastıktan sonra Discord tarzı platformlarda canlı sohbet ve oyun yayınları yapmanın daha etkili olacağına inanıyorum. Mikrofon ya da kamera ile kayıt almanızın etkisi yüksek olacaktır. Seyirciler sesinize ve yüzünüze de odaklanıp daha keyifli bir izleme gerçekleştirecekler.
Thumbnail'leri komik ya da ilgi çekici yapmaya özen gösterin yüzünüzün de olduğu Thumbnail'ler dikkat çekecektir.
Kendi şahsi tecrübelerime dayanarak yardımcı olmaya çalıştım, bana göre doğru olanlar bunlar işinize yarayacak olanları arasından seçip kullanabilirsiniz.
İlerlediğiniz yolda başarılar dilerim, iyi sosyaller.
Çok teşekkür ederim 😊

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı