Daha iyi PC ile Brawlhalla performansı artar mı?

İşletim sistemi
Android
Makaleler
1
Ben yıllardır Brawlhalla oynayan bir insanım. En az 500, en fazla 1000 saatim vardır. Sürekli e-spor maçlarını da izliyorum. Fakat internetim 16 Mbps, 60 Hz, sabit olmayan 0-60 arası FPS ile oynuyorum. Dokunmatik ekran veya klavye kullanıyorum. Aniden güzel bir PC'ye geçsem büyük sıçrama yaşar mıyım? 1650 elo'yum.

Bu tamamen sana bağlı olsa da, evet, ciddi fark oluyor. Bunu bizzat yaşadım.

Hocam, zamanında hiç pratik yapamamış bir insan falan da değilim. Tekrar tekrar belki de yüzlerce, hatta 1000-2000 kere bir silahın kombosunu, read yerini tekrar etmişimdir. Siz oynuyor musunuz?

Kastettiğin oyunu çok az oynadım, ancak MOBA ve FPS oyunlarında performansım gözle görülür şekilde arttı. Hatta bunu arkadaşlarım söyledi.

Ben yıllardır Brawlhalla oynayan bir insanım. En az 500, en fazla 1000 saatim vardır. Sürekli e-spor maçlarını da izliyorum. Fakat internetim 16 Mbps, 60 Hz, sabit olmayan 0-60 arası FPS ile oynuyorum. Dokunmatik ekran veya klavye kullanıyorum. Aniden güzel bir PC'ye geçsem büyük sıçrama yaşar mıyım? 1650 elo'yum.

60 FPS ortalama bir FPS mi o oyunda yoksa en dusuk mu? Oyuncular genelde kac FPS oynuyor? 100-120 FPS'e gecersen cok fark eder tabii. Bir de maksimum kac FPS veriyor o oyun?

Son düzenleyen: Moderatör:
60 FPS ortalama bir FPS mi o oyunda yoksa en dusukmu. Oyuncular genelde kac FPS oynuyor. 100-120 FPS'e gecersen cok fark eder tabii. Bir de maksimum kac FPS veriyor o oyun.

En düşük. Oyuncula genelde monitörlerinin desteklediği FPS seviyesinde oynuyor, oda 60'dan yüksektir zaten. Brawlhalla maksimum 1000FPS veriyor diye biliyorum ayarlarıyla, fakat o şu an kullanılıyor mu bilmiyorum. Oyuncular monitörlerinin desteklediği FPS seviyesinde oynuyor genelde işte.

En düşük. Oyuncula genelde monitörlerinin desteklediği FPS seviyesinde oynuyor, oda 60'dan yüksektir zaten. Brawlhalla maksimum 1000FPS veriyor diye biliyorum ayarlarıyla, fakat o şu an kullanılıyor mu bilmiyorum. Oyuncular monitörlerinin desteklediği FPS seviyesinde oynuyor genelde işte.

O zaman insanlar genelde 150 FPS oynuyorlardir onu. Sen en dusuk FPS olmana ragmen oyunda iyi oldugunu dusunuyorsan, yuksek FPS'e gectiginde çok farkı olur. Ama brawhalla FPS oyunumuki, ben baktim 2 boyutlu bir oyun. Oyunu cok bilmiyorum arkadasim oynuyordu, cok yorum yapamam. Mesela ben PUBG Mobile oynuyorum, 40 FPS'den 110'a gectim FPS olarak. Oyunu ben oynamiyormusum 7 yıldır. O kadar diyim.

O zaman insanlar genelde 150 FPS oynuyorlardir onu. Sen en dusuk FPS olmana ragmen oyunda iyi oldugunu dusunuyorsan, yuksek FPS'e gectiginde çok farkı olur. Ama brawhalla FPS oyunumuki, ben baktim 2 boyutlu bir oyun. Oyunu cok bilmiyorum arkadasim oynuyordu, cok yorum yapamam. Mesela ben PUBG Mobile oynuyorum, 40 FPS'den 110'a gectim FPS olarak. Oyunu ben oynamiyormusum 7 yıldır. O kadar diyeyim.

Yok hocam, düşük sistem bir oyun olduğu için çok yüksek FPS değerlerinde oynuyorlardır. Ayrıca Brawlhalla 1V1, 2V2 rekabetçi bir platform dövüş oyunu. Refleks gibi şeyler en önemli şey oyunda.

Evet farkeder ama yine çok iyi olacağının garantisi yok en azından 4050 laptobumda yaşadım bunu. FPS kitlersem input lag çekilmez oluyor, kitlemezsem Stuttering olup kasıyor. Geçtiğin sisteme göre (özellikle masaüstüyse) farkeder.

Evet fark eder ama yine çok iyi olacağının garantisi yok en azından 4050 laptopumda yaşadım bunu. FPS kitlersem input lag çekilmez oluyor, kilitlemezsem stuttering olup kasıyor. Geçtiğin sisteme göre (özellikle masaüstüyse) fark eder.

Mobile kıyasla her türlü iyi bir seviyede fark ettirir herhalde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı