Daha kaliteli video kaydı almak

ibrahimkevekk

Hectopat
Merhaba YouTube'a Assetto Corsa içeriği üretiyorum GeForce Experience ile video kaydımı alıyorum ama fazla kaliteli olmuyor. O yüzden OBS denedim ama OBS ile kayıt alırken bayağı bir FPS düşüşü yaşadım bana en kaliteli ama FPS düşürmeyecek bir ayar söyler misiniz?
Sistemim i5 10300H GTX 1650 Ti 8 GB RAM 2933 MHz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sistemin aynısından sahibim. Assetto Corsa kaydı aldığımda bende hiçbir sorun olmadı. Ben default ayarları kullanıyorum
Yayın yapmayacağım, sadece kayıt için en iyi hale getir seçeneği aktif bende. Ayrıca RAM yetersiz geliyor olabilir.

1676736674695.png

Altaki bit hızını yükselterek sanırsam daha kaliteli kayıt alabilirsin.

Hocam sistemin aynısından sahibim. Assetto Corsa kaydı aldığımda bende hiçbir sorun olmadı. Ben default ayarları kullanıyorum.
Yayın yapmayacağım, sadece kayıt için en iyi hale getir seçeneği aktif bende. Ayrıca RAM yetersiz geliyor olabilir.

Bir YouTube kanalımdan son videolara bakar mısın kaliteli mi? Kanal adı İbrahim KEVEK

Eki Görüntüle 1674054

Hocam en sonda ama bilmiyorum YouTube kaliteyi düşürüyor gibi geldi

Eki Görüntüle 1674054

Hocam en sonda ama bilmiyorum YouTube kaliteyi düşürüyor gibi geldi

Hocam sistemin aynısından sahibim. Assetto Corsa kaydı aldığımda bende hiçbir sorun olmadı. Ben default ayarları kullanıyorum.

Ekranım 1920x1080 ama ben Premiere'den 2560x1440 çözünürlükte render alıyorum videoda kaliteli bozulması olur mu ya da kalite artar mı?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı