Çözüldü Daha Önce Format İçin Kullanılmış Bir USB Yeniden Kullanılabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

atiince

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Nitro 5; İşlemci: AMD APU İşlemci Ryzen 5 3550H ve AMD Vega 8, Ekran Kartı: AMD RX560X, RAM: 16GB, SSD: 250GB M.2, Samsung 860 EVO 1TB

PS5
Meslek
Uçak Teknisyeni
Daha önce bu USB ile format atmıştım. Yüklemeden önce fark ettim ki içinde hala Windows 10 dosyaları var. Bu dosyalar 'boot, efi, sources, autorun, setup' gibi dosyalar. Bildiğim üzere USB yeniden Windows 10 yazılmadıkça kullanılmaz ama sormak istedim.

Çözüm
Tam olarak dediğinizi anlamadım ama daha önce ISO yazdırdınız ve "format attıktan sonra tekrar kullanabilir miyim?" derseniz evet, çünkü format atınca içindeki dosyalar bozulmaz. Eğer "ISO yazdırdım ama başka veriler yazabilir miyim?" derseniz içindeki Windows 10'u silip tekrar kullanabilirsiniz.
Tam olarak dediğinizi anlamadım ama daha önce ISO yazdırdınız ve "format attıktan sonra tekrar kullanabilir miyim?" derseniz evet, çünkü format atınca içindeki dosyalar bozulmaz. Eğer "ISO yazdırdım ama başka veriler yazabilir miyim?" derseniz içindeki Windows 10'u silip tekrar kullanabilirsiniz.

Son düzenleme:
Çözüm
Demek istediğim şu idi. Tekrar format atacağım bu USB ile içindeki W10 İSO dosyaları çalışır mı diye emin olmak amaçlı sordum. @AXCHNEER soruma cevap verdi. Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı