Daha önce hiç motor sürmeden ehliyet alınabilir mi?

hasna711

Decapat
Daha fazla  
Evet başlıkta da belirttiğim gibi ben motor ehliyeti almak istiyorum ama daha önce hiç motora binmedim alabilir miyim, kolayca öğrenebilir miyim?

Sürücü eğitimleri daha önce bildiğinizi varsaymaz zaten. Her şeyi sıfırdan öğretir. Eğer daha önce bisiklet vs. sürdüyseniz kolaylıkla öğrenirsiniz.

Hocam çok bir aksiyonu yok bisiklet sürmesini biliyorsanız ve denge kabiliyetiniz iyiyse kolayca öğrenebilirsiniz.

Ne öğrenirseniz öğrenin emek vermeniz gerekir. Kolay olmaz. Sürücü kursuna gidin. Yoksa sınavdan geçemezsiniz ve sürücü kursuna para vermediğiniz için 2 kez sınava 1 kez sürücü kursuna para vermek zorunda kalırsınız.

Hocam çok bir aksiyonu yok bisiklet sürmesini biliyorsanız ve denge kabiliyetiniz iyiyse kolayca öğrenebilirsiniz.
Bisiklet sürdüm ama sıkıntı daha da büyüyor ben bisikleti çok severdim ama aptal aptal yerlere takılıp takla attığım çok olmuştur burada öyle bir ihtimal var mı motorda?

Bisiklet sürdüm ama sıkıntı daha da büyüyor ben bisikleti çok severdim ama aptal aptal yerlere takılıp takla attığım çok olmuştur burada öyle bir ihtimal var mı motorda?

Motorda takla atmak çok zor hocam en fazla yerde sürüklenir tırın altına girersiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı