Daha Önce Hiç Sevgilisi Olmamış Birine Öneriler

Psikolojik sorunlarımdan dolayı böyle düşünüyorum. Doğru kişinin karşıma çıkacağını düşünmüyorum. Benim gibi bir insan yok çünkü. İleride yapayalnız kalıp elden ayaktan düşmekten korkuyorum sadece. Evlenemeyeceğimi biliyorum zaten.

Ya dostum şu an öyledir o. Kaç yaşındasın bu arada özel değilse? Çünkü ben binanın kolonuyla konuşan sonrasında çok mutlu evlilik yapan adamlar tanıyorum yani dert etme kendini bunları cidden bak
İmzan nedense her konuya uygun
Valla sen yapmaya başlayınca farkettim ben de onu Caps gibi oldu resmen Başka yerlerde kullanıp yapıyorsan etiketle de görme şansım olsun bari

Bu kısım çıldırttı beni
Ya neler var neler. Benim çevremdeki insanlarla tanıştırmak isterdim sizleri Yani sonra derdimiz yokmuş bizim derdiniz herhalde
Yaşım daha genç, 21. Binanın kolonuyla konuşan adam iyiymiş.
Sakın yanlış anlama beni asla dalga geçmem böyle şeylerle. Örnek olsun diye verdim. Umudunuzu hemen yitirmeyin. Nasıl ki engelli birileri evlenebiliyorsa bu tarz sorunları olan insanlar da evlenebilir. Ama şahsi tavsiyem profesyonel bir destek hayata bakış açını olumlu yönde etkileyecektir

Tanıştığım gün hastaneye gitmek istemiyorum kalsın

Yorumlarınız için teşekkür ediyorum. Diğer konulardaki olumsuz düşüncelerimi bir kenara bırakırsak son zamanlarda kızlarla yaşadığım problemlerden dolayı umudumu yitirdim. Sağda solda duyduklarım da etkiledi beni. Konudan saptıysam da özür diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…