Daha Önce Hiç Sevgilisi Olmamış Birine Öneriler

Merak etme daha çok değişir durumlar. Cidden kafanı birazcık rahatlatsan her şeyin daha da basit olduğunu göreceksin. Olur evet, lisede niye sevgilim olmadı, üniversitede niye sevgilim olmadı diye düşünebilirsin. Belki gerçekten doğru kişiyle daha sonra tanışacaksın belli mi olur. Bence bunları sorun edineceğine kendi hayatına yön vererek bunu değiştirebilirsin. Girdiğin sosyal ortamlar, yeni insanlar gibi:)
Psikolojik sorunlarımdan dolayı böyle düşünüyorum. Doğru kişinin karşıma çıkacağını düşünmüyorum. Benim gibi bir insan yok çünkü. :) İleride yapayalnız kalıp elden ayaktan düşmekten korkuyorum sadece. Evlenemeyeceğimi biliyorum zaten.

Ne kadar takılı kalıyorsunuz bu sevgili yapma işine arkadaşlar ya:) Olur ya da olmaz bu kadar dert mi? Belkide bu kadar kastığınız zorladığınız için olmuyordur. Kendinizi biraz rahat bırakın, işinize okulunza odaklanın, kız dediğin illa sevgili değildir iyi bir dosttur arkadaştır da:) Zorlamanın alemi yok, zararlı çıkarsınız valla:)
1568288292908.png

Psikolojik sorunlarımdan dolayı böyle düşünüyorum. Doğru kişinin karşıma çıkacağını düşünmüyorum. Benim gibi bir insan yok çünkü. :) İleride yapayalnız kalıp elden ayaktan düşmekten korkuyorum sadece. Evlenemeyeceğimi biliyorum zaten.
Ya dostum şu an öyledir o. Kaç yaşındasın bu arada özel değilse? Çünkü ben binanın kolonuyla konuşan sonrasında çok mutlu evlilik yapan adamlar tanıyorum yani dert etme kendini bunları cidden bak:)
İmzan nedense her konuya uygun :D
Valla sen yapmaya başlayınca farkettim ben de onu:) Caps gibi oldu resmen:) Başka yerlerde kullanıp yapıyorsan etiketle de görme şansım olsun bari:)

Bu kısım çıldırttı beni :D
Ya neler var neler. Benim çevremdeki insanlarla tanıştırmak isterdim sizleri:) Yani sonra derdimiz yokmuş bizim derdiniz herhalde:)
Yaşım daha genç, 21. Binanın kolonuyla konuşan adam iyiymiş. :)
Sakın yanlış anlama beni asla dalga geçmem böyle şeylerle. Örnek olsun diye verdim. Umudunuzu hemen yitirmeyin. Nasıl ki engelli birileri evlenebiliyorsa bu tarz sorunları olan insanlar da evlenebilir. Ama şahsi tavsiyem profesyonel bir destek hayata bakış açını olumlu yönde etkileyecektir:)

Ya neler var neler. Benim çevremdeki insanlarla tanıştırmak isterdim sizleri:) Yani sonra derdimiz yokmuş bizim derdiniz herhalde:)

Sakın yanlış anlama beni asla dalga geçmem böyle şeylerle. Örnek olsun diye verdim. Umudunuzu hemen yitirmeyin. Nasıl ki engelli birileri evlenebiliyorsa bu tarz sorunları olan insanlar da evlenebilir. Ama şahsi tavsiyem profesyonel bir destek hayata bakış açını olumlu yönde etkileyecektir:)
Tanıştığım gün hastaneye gitmek istemiyorum kalsın :D

Yorumlarınız için teşekkür ediyorum. Diğer konulardaki olumsuz düşüncelerimi bir kenara bırakırsak son zamanlarda kızlarla yaşadığım problemlerden dolayı umudumu yitirdim. Sağda solda duyduklarım da etkiledi beni. Konudan saptıysam da özür diliyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı