Daha önce hiç virüs yediniz mi?

AA denen saçma bir şey bulaşmıştı en son onu sildim Kaspersky ile.
Onun haricinde fiziksel olarak virüs yemedim.

Yediğimi hatırlamıyorum. Yemiş olsam bile fark etmedim. Abim sağ olsun ben küçükken virüslere karşı korumuş benim yerime Yaş 10'a gelince bende zaten adam akıllı anti-virüs kurup kullanmayı becerdim az çok.

Dosya çoğaltan bir virüs vardı.
Hani klasöre girsem içindeki dosyaları çoğaltıyordu.

Ne çekmiştim o virüsten.

Hile programı yüklemeye çalışırken eskiden sag üst köşede dream car dream Home falan yazıyordu ilk boşta sadece diyordu sonra agladım abime gittim abim bayya ilgilendi p*rn falan açıyormuş virüs sonra sormat attık .Sonrakide HOI4 yüklemeye çalıştıım pcye bişeyler oldu açılmamaya başaladı sadece güvenli modda girebiliyorduk sanırsam virüs soktumuştum sonrakide çok küççüken Full reklamlara tıklayıp trojan sokmuşum (not: Dream car dream Home yazan virüsü bulup bana atabilir MSI'iniz neymiş o virüs)

En sağlam yediğim virüs bilgisayar işi yaparken dükkana bilgisayarcı bayimizin çırağı geldi müşterinin cihazında virüs olduğunu ağa bağlayınca ortaya çıktığını söyledi bizimkiler dururmu cihazı ağa bağladılar, ağdaki 8-10 makine birden tektek kapandı format vs yemiyor en son yazılımcımız gece mesaisinde olayı çözdü. Modemin yazılımının içine kadar girmiş virüs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…