PS3'ü 4.91 yaptım ve ardından bir tane oyun mağazası kurdum fakat o oyun mağazasında istediğim oyunların çoğu yok şimdi de Thanos kurmak istiyorum. O oyun mağazasını silmem mi lazım o oyun mağazası varken Thanos'u kursam bir sıkıntı olur mu bilmiyorum bilen biri yardım edebilir mi?
PS3'ü 4.91 yaptım ve ardından bir tane oyun mağazası kurdum fakat o oyun mağazasında istediğim oyunların çoğu yok şimdi de thanos kurmak istiyorum. O oyun mağazasını silmem mi lazım o oyun mağazası varken Thanos'u kursam bir sıkıntı olur mu bilmiyorum bilen biri yardım edebilir mi?
Hatırladığım kadarıyla thanos farklı bir sekmeye gidiyordu fotoğraflar ve video kısmı vardı oraya gidiyor diye hatırlıyorum çok eskiden bende 2 tane mağaza kurmuştum bak hele ve thanos ikisi farklı yerlere gitmişti kurulabilir.
Hatırladığım kadarıyla thanos farklı bir sekmeye gidiyordu fotoğraflar ve video kısmı vardı oraya gidiyor diye hatırlıyorum çok eskiden bende 2 tane mağaza kurmuştum bak hele ve thanos ikisi farklı yerlere gitmişti kurulabilir.