Çözüldü Daha önce oyun mağazası olan PS3'e farklı bir oyun mağazası kurulabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sama burak1

Centipat
Daha fazla  
PS3'ü 4.91 yaptım ve ardından bir tane oyun mağazası kurdum fakat o oyun mağazasında istediğim oyunların çoğu yok şimdi de Thanos kurmak istiyorum. O oyun mağazasını silmem mi lazım o oyun mağazası varken Thanos'u kursam bir sıkıntı olur mu bilmiyorum bilen biri yardım edebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Thanosu kurabilirsin, sadece hen ile bağlantısı olan Store'ları kuramazsın. örneğin Black Store üzerine video Store kuramazsın.
PS3'ü 4.91 yaptım ve ardından bir tane oyun mağazası kurdum fakat o oyun mağazasında istediğim oyunların çoğu yok şimdi de thanos kurmak istiyorum. O oyun mağazasını silmem mi lazım o oyun mağazası varken Thanos'u kursam bir sıkıntı olur mu bilmiyorum bilen biri yardım edebilir mi?

Hatırladığım kadarıyla thanos farklı bir sekmeye gidiyordu fotoğraflar ve video kısmı vardı oraya gidiyor diye hatırlıyorum çok eskiden bende 2 tane mağaza kurmuştum bak hele ve thanos ikisi farklı yerlere gitmişti kurulabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı