Yeni ekran kartı aldım ama işlemcim üzerindeki dahili ekran kartını nasıl kapatabilirim?
MSI i3 10100 ve MSI Ryzen3 4300G.
Hiç gerek yok, masaüstü sistemde ekran kartı takılı olduğu zaman dahili GPU zaten otomatik devre dışı kalıyor.Basit yolu Aygıt Yöneticisi'nden devre dılı bırakmak, BIOS'tan kapatmak isterseniz, bu yola bakın.
BIOS\Settings\Advanced\Integrated Graphics configuration\set IGD multi-montior/Disable
Hiç gerek yok, masaüstü sistemde ekran kartı takılı olduğu zaman dahili GPU zaten otomatik devre dışı kalıyor.
Arkadaşlar bir sisteme harici GPU takıldığında ikisi aynı anda görüntü vermez. Ya ana kartta CPU üzerinden görüntü alınır ya da ekran kartından. O nedenle arkadaşın görüntü kablosunu harici ekran akrtına takması yeterli. Başka ekstra bir şey yapmasına gerek yok. Ekran kartı halen çalıimıyorsa yani sinyal vermiyorsa BIOS Update etmek sorunu genelde çözüyor.
Ben ilk defa duyuyorum. Masaüstü bilgisayardan bahsediyorsunuz değil mi?Verir, bir monitör anakartta bir monitör ekran kartına bağlı sistemim var, multi monitör ayarı bunun için var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.