Jaywalker
Kilopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar. Vatan bilgisayardan almış olduğum HDD bilgisayarım tarafından bir türlü kullanımını mümkün kılamadım. SATA portlarımda bir sıkıntı olma ihtimaline karşı farklı kombinasyonlarda da denedim. Ara kablolarımda kablomda da bir sorun yok. Şimdi tam olarak sorunumu söyleyeyim Harddisk BIOS arayüzünden boot kısmında görünüyor fakat Windows yüklendikten sonra kullanım sağlayamıyorum. Bilgisayar klasörünün içerisinde görünmüyor aktif etmediğimi düşünerek "Bilgisayar yönetimi>Depolama>Disk Yönetimi" kısmını kontrol ettim. Lakin görünürde herhangi yeni bir depolama birimi görünmüyor.
Buna karşılık tuhaf bir şekilde "Aygıt Yöneticisi>Disk Sürücüleri" kısmında görebiliyorum. Çözümü çaresi var mıdır varsa nedir yardımcı olabilirseniz sevinirim. İşletim sistemi olarak Windows 10 Pro x64 kullanıyorum.
Buna karşılık tuhaf bir şekilde "Aygıt Yöneticisi>Disk Sürücüleri" kısmında görebiliyorum. Çözümü çaresi var mıdır varsa nedir yardımcı olabilirseniz sevinirim. İşletim sistemi olarak Windows 10 Pro x64 kullanıyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: