Dahili harddisk önerisi

Rhydon

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar günaydın, merhaba.
Oyun oynamak ve veri depolamak için 1 veya 2 TB'lık bir harddisk almak istiyorum. İnternette yaptığım ufak bir araştırma sonucu Seagate markasına ait aşağıdaki hesaplı harddiski buldum ancak Seagate harddisklerinin ömürlerinin kısa olduğuna dair birkaç eleştiri okudum, siz ne önerirsiniz?

https://www.hepsiburada.com/seagate...1000dm010-p-HBV000003FDEG?magaza=efsteknoloji
(Amazon'da 310 lira)

Seagate Barracuda HDD önermiyorum. Traktör gibi çalışıyorlar.

Bu ikisinden istediğinizi seçebilirsiniz.

Seagate Barracuda almayın. WD Blue alabilirsiniz. Elimde 2 adet var memnunum. Seagate Ironwolf alabilirsiniz.

Seagate'in klasik Barracuda diskleri asla alınmaz.
Özellikle 2 TB'lık Barracuda diskler SMR kayıt teknolojisini kullanıyor. SMR kayıt teknolojisini kullanan HDD'ler kaybedildiğinde arkasından üzülünmeyecek gereksiz verilerin depolandığı HDD'lerdir. CMR kayıt teknolojisini kullanan bir HDD almanız elzemdir o yüzden. Seagate'de sadece Barracuda Pro, Skyhawk, Ironwolf ve Ironwolf Pro disklerinde CMR kayıt kullanıyor.

CMR diskler taş gibidir ve SMR gibi gereksiz değil önemli verilerin depolandığı disklerdir. O yüzden benim önerim CMR kayıt teknolojisini kullanan Toshiba P300 olacak.
WD Blue'dan daha sağlam bir HDD'dir.

Seagate'in klasik Barracuda diskleri asla alınmaz.
Özellikle 2 TB'lık Barracuda diskler SMR kayıt teknolojisini kullanıyor. SMR kayıt teknolojisini kullanan HDD'ler kaybedildiğinde arkasından üzülünmeyecek gereksiz verilerin depolandığı HDD'lerdir. CMR kayıt teknolojisini kullanan bir HDD almanız elzemdir o yüzden. Seagate'de sadece Barracuda Pro, Skyhawk, Ironwolf ve Ironwolf Pro disklerinde CMR kayıt kullanıyor.

CMR diskler taş gibidir ve SMR gibi gereksiz değil önemli verilerin depolandığı disklerdir. O yüzden benim önerim CMR kayıt teknolojisini kullanan Toshiba P300 olacak.
WD Blue'dan daha sağlam bir HDD'dir.
Teşekkür ederim

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı