Çözüldü Dahili mikrofon nasıl devre dışı bırakılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

BurakGulen

Picopat
Herkese iyi günler arkadaşlar.

Dizüstü bilgisayarımın dahili bir mikrofonu var ama nasıl bir illet bilemezsiniz. O mikrofondan bir ses kaydı dinlediğiniz an kulağınızı koparıp atmak isteyeceksiniz eminim. Bu illet yaratıktan bir türlü kurtulamıyorum, kulaklık takıyorum, mikrofon takıyorum ve otomatik yine bu etkin oluyor. Windows ses kısmından kayıt aygıtları vs. her şeyi değiştirmeye çalışıyorum fakat o dahili mikrofon kullanımdan çıkmıyor. Ben bu dahili mikrofondan nasıl kurtulurum?

123123123.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Doğru takıyorum fakat mikrofonu görmüyor acaba kulaklık tek jak girişli olduğundan mıdır?
Onun için bir çoklayıcı almanız lazım.
(Kulaklık ve mikrofon tek jak girişindeyse)

Hocam cevap için teşekkürler fakat yapamadım, gözükenler sadece bunlar şu an kulaklık taktığım halde kulaklığın mikrofonunu değil dahiliyi kullanıyor bunu nasıl değiştirebilirim?
Görsel.
Eki Görüntüle 741590

Kulaklığınızın mikrofonunu doğru taktığınıza emin misiniz? Gözükmsi gerekliydi.

Doğru takıyorum fakat mikrofonu görmüyor acaba kulaklık tek jak girişli olduğundan mıdır?
Onun için bir çoklayıcı almanız lazım.
(Kulaklık ve mikrofon tek jak girişindeyse)

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı