Dakikalar içinde defalarca tekrarlanan sözde "uyku felci"

DarkBy

Centipat
Daha fazla  
Bazen kafamı yastığa koyduğumda garip ve yüksek bir ses geliyor ve eğer o sesi duyduğumda vücudumu hareket ettirmezsem donakalıyorum. Resmen vücudum uyuyor ama zihnim açık kalıyor ve sadece nefes alabiliyor, gözlerimi oynatabiliyor ve biraz vücudumu oynatabiliyorum. Tıpkı uyku felci gibi fakat bu olay ben uyandığımda gerçekleşmiyor. Eğer vücudumu uyandırmak istersem biraz zor olsa da bir şekilde vücudumu hareket ettirip kurtulabiliyorum. Ancak eğer bu işlemi başaramazsam nefes alma arası veriyorum çünkü vücudumu hareket ettirmeye ve kurtulmaya çalışmak beni çok yoruyor. Bu "uyku felci"nden kurtulduktan sonra halsizleşiyorum. Ve kafamı tekrardan yastığa koyup uyumaya çalıştıktan biraz sonra gene aynı ses geliyor (uğultu sesi benzeri).bu ses sonrası vücudumu hareket ettirmezsem (ben kaşımı kaldırdım) aynı olay yaşanıyor. Neredeyse 30 dakikadan az bir sürede defalarca kez tekrarlanıyor. Bu döngüyü durdurmak için biraz yataktan çıkıp zaman geçirdim ve yatağa dönüp uyumaya çalıştığımda aynı olayı yaşamadım.

Bu olayı yaşayan veya bilen birisi beni bilgilendirebilir mi?
Şimdiden teşekkürler.

(Başlıkta "uyku felci" olarak belirttim çünkü diyecek başka bir şey bulamadım)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı