Dalgalı saça hangi model daha çok yakışır?

@702266 hocam saçım uzayınca model yaptırmam lazım benim de ama berberlerden korkuyorum. Benim orada kaliteli kadın kuaförü sürüsüyle var ama kaliteli berber 1 tane bile yok maalesef. Sırf bu yüzden kadın kuaförüne yaptırma ihtimalim var ama utanç verici geliyor biraz ne yalan söyleyeyim. Benim arkadaş da öyle yapmıştı. Gerçi yaza anca benim istediğim seviyeye ulaşır, o zaman da şu anda bulunduğum yerde olmama ihtimalim var. Neyse artık, bakarız diyelim. Berberler gerçekten de patates gibi kesiyor. 😀

Bir de şu uzun saça şekil vermeyi öğrenmek için kuaförde çalışasım var 2 ay falan.

Hocam aslında utanılacak bir şey yok, yani ne bileyim açıkçası bilemedim :D. Erkek berberine o kadar uzun süredir gitmiyorum ki saç konusunda bazı farkındalıklar yaşadım. Kadın kuaförleri kesinlikle uzun saçlılar için biçilmiş kaftandır, çünkü uzun saça çok fazla aşinalar. Ayrıca doğal bir yetenekleri de var yalan söylememek gerekirse.

Veya gerçekten prestijli erkek kuaförlerine de gidilebilir. Bakın berber değil, kuaför. Bazı "kalabalık ve elit" mekanlarda öyle kuaförler bulmak mümkün, alternatif olarak onlar da bakılabilir.

@702266 benim orada olsa giderdim. Gerçi onlar da en basit kesime 3000TL isteyen adamlar oluyor. Kadın kuaförü en iyi seçenek gibi. Dediğiniz gibi daha yetenekliler. Hala hafif utanıyorum ama. 😀

@702266 benim orada olsa giderdim. Gerçi onlar da en basit kesime 3000TL isteyen adamlar oluyor. Kadın kuaförü en iyi seçenek gibi. Dediğiniz gibi daha yetenekliler. Hala hafif utanıyorum ama. 😀

Yani maalesef onlar da çok pahalı oluyor. En mantıklı seçenek kadın kuaförü olacaktır. Ama utanacak bir durum yok bence, durumu söyleyip anlattığınızda anlayışla karşılarlar diye düşünüyorum :D. Hele bir de orada çevre oluşturursanız zamanla hiç sıkıntı yaşamazsınız utanç anlamında.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı