Dambıl nasıl çalışılmalı?

UmutCCAN

Hectopat
Merhabaç ben Amazon'dan 2 adet her biri 9 kg olmak üzere toplam 18 kg dambıl aldım evde çalışıyorum ilk 1 ay 3 kg çalıştım oda artık çok hafif gelmeye başladı. Bende 9kg aldım fakat bu sefer sanki bana çok ağır gelmeye başladı 3kg de 5 hareket he rbiri 4 set 12 tekrar çıkıyordu. 9kg de ise 8 9 tekrar 1 set 2. set 2 -3 veya 4 tekrar çıkıyor daha 1. egzersizde tükeniyorum + omuz triceps göğüs vs kalkmıyor ne yapmam lazım?
3 kg de 1 ay çalıştım.

Merhabaç ben Amazon'dan 2 adet her biri 9 kg olmak üzere toplam 18 kg dambıl aldım evde çalışıyorum ilk 1 ay 3 kg çalıştım oda artık çok hafif gelmeye başladı. Bende 9kg aldım fakat bu sefer sanki bana çok ağır gelmeye başladı 3kg de 5 hareket he rbiri 4 set 12 tekrar çıkıyordu. 9kg de ise 8 9 tekrar 1 set 2. set 2 -3 veya 4 tekrar çıkıyor daha 1. egzersizde tükeniyorum + omuz triceps göğüs vs kalkmıyor ne yapmam lazım?
3 kg de 1 ay çalıştım.

Hocam bandılın farklı ağırlıklarını deneyin. Size uygun olanını isterseniz çeşitli AVM'lerde deneme imkanı sunuluyor. Ya da spor salonundan izin alabilirsen dene.

5kg ile omuz arka kol göğüs sırt vs çalışabilirmiyim
etkili olur mu ve kaç aya veya ne kadar süre çalışmalıyım

Yani bilmiyorum. Sadece direk 9 kg ile çalışmayın dedim. Bir anda fazla ağırlık 2 gün kollarımda çok kötü bir ağrıya yol açtımıştı. Bu yüzden sizi uyarayım dedim
Onun dışında 5 kg çok hafif gelene kadar çalışın bence

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı