Dambıl önerisi

• Konuyu başlatan Karby
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 762

Karby

Hectopat
Daha fazla  
Kadınım, her iki omuzum da sürekli çıkıyor doktor ameliyat ihtimalinden bahsetti ancak şu an ameliyat olamam onun yerine bu süreçte kaslarımı güçlendirmek istiyorum dambıl için kaç kilo ile başlamalıyım? (boy 1.60 kilo 52 kas kütlem ortalama)

Kadınım, her iki omuzum da sürekli çıkıyor doktor ameliyat ihtimalinden bahsetti ancak şu an ameliyat olamam onun yerine bu süreçte kaslarımı güçlendirmek istiyorum dambıl için kaç kilo ile başlamalıyım? (boy 1.60 kilo 52 kas kütlem ortalama)

Ben hiç almanızı önermem nedeni hep omzunuzun çıktığını söylediniz hafif kilolarda bile ciddi hasarlar olabilir. Hafif kilolarlada kas geliştirmek için bayağı bir zamana ihtiyacınız var açıkçası ben almanızı önermem.

Herkes böyle düşünmeyebilir kendi fikrim.

Öncelikle geçmiş olsun en doğru bilgiyi sizi muayene eden doktora sorarsanız daha doğru olur düşüncesindeyim bu süreçte ağır kaldırmanızı önerir mi bilgim yok.
Çok teşekkür ederim bundan önceki doktorum omuz kaslarımı güçlendirmem gerektiğini söyledi zaten günlük işlerimi aksaklık olmadan yapabiliyorum ama yıprandıklarını da hissediyorum yani kas geliştirme tavsiyesi aldım doktorumdan

Ben hiç almanızı önermem nedeni hep omzunuzun çıktığını söylediniz hafif kilolarda bile ciddi hasarlar olabilir. Hafif kilolarlada kas geliştirmek için bayağı bir zamana ihtiyacınız var açıkçası ben almanızı önermem.

Herkes böyle düşünmeyebilir kendi fikrim.
Endişenizde haklısınız çok teşekkür ederim ama doktorum kas geliştirmem gerektiğini söylemişti bir takım egzersizler de vermişti hatta, onları kaybettim ama neredeyse tamamen kas geliştirmeye yönelikti. Doktor kontrolünde en azından 5 kiloluklarla başlama fikrindeyim ağır mı gelir ?

Çok teşekkür ederim bundan önceki doktorum omuz kaslarımı güçlendirmem gerektiğini söyledi zaten günlük işlerimi aksaklık olmadan yapabiliyorum ama yıprandıklarını da hissediyorum yani kas geliştirme tavsiyesi aldım doktorumdan.

Endişenizde haklısınız çok teşekkür ederim ama doktorum kas geliştirmem gerektiğini söylemişti bir takım egzersizler de vermişti hatta, onları kaybettim ama neredeyse tamamen kas geliştirmeye yönelikti. Doktor kontrolünde en azından 5 kiloluklarla başlama fikrindeyim ağır mı gelir?

Bence 5 kilo ağır gelir çünkü ben o ağırlıklarla başlıyorum omuza press hareketine sizin amacınız zaten daha az kilolar ile fazla tekrar yaparak kasa gerekli stresi verebilmek şahsi fikrim.

Bence 5 kilo ağır gelir çünkü ben o ağırlıklarla başlıyorum omuza press hareketine sizin amacınız zaten daha az kilolar ile fazla tekrar yaparak kasa gerekli stresi verebilmek şahsi fikrim.
Öyleyse 2 ya da 3 kglikler daha uygun diyorsunuz zaten şimdi 5kglik su bidonu ile denedim birkaç tekrardan sonra devam etmem imkansız çok teşekkürler esenlikler dilerim

Öyleyse 2 ya da 3 kglikler daha uygun diyorsunuz zaten şimdi 5kglik su bidonu ile denedim birkaç tekrardan sonra devam etmem imkansız çok teşekkürler esenlikler dilerim.

Aynen öyle omuz hareketleri kolay değildir çünkü sakatlık riski fazla olan bölgemizdir rica ederim sağlıklı günler dilerim.

Çok geçmiş olsun umarım yakın zamanda sağlığına kavuşursun. Sana tavsiyem herhangi bir ağırlık ile çalışmaman olacaktır. Direnç bantları ile sağlığına daha fazla dikkat ederek kas gelişimine katkı sağlayabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı