Damwon Gaming VS JD Gaming

• Konuyu başlatan 121228
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 1.067

121228

Megapat
Makaleler
10
Arkadaşlar, bildiğiniz gibi şu an pick'em var ve B grubunda aklım biraz karıştı. Sizce hangisi grubu 1. sırada bitirir?

data.jpg
uWTOxiE__400x400.jpg

Benim seçtiklerim: DÜNYA ŞAMPİYONASI KİM ALIR | 2020 LEAGUE OF LEGENDS DÜNYA ŞAMPİYONASI

Son düzenleme:
7 Yıldır LoL oynamama rağmen e-spor tarafına fazla ilgili değilim. Pick'em Event'larında ben ismini daha çok duyduğum takımları yukarı yazıyorum genellikle :D B grubunda sırasıyla şöyle yazdım:
  1. Damwon Gaming.
  2. Psg talon.
  3. Rogue.
  4. Jd Gaming.
Tamamen tahminlerden oluşan bir listedir.

7 Yıldır LoL oynamama rağmen e-spor tarafına fazla ilgili değilim. Pick'em Event'larında ben ismini daha çok duyduğum takımları yukarı yazıyorum genellikle :D B grubunda sırasıyla şöyle yazdım:
  1. Damwon Gaming.
  2. Psg talon.
  3. Rogue.
  4. Jd Gaming.
Tamamen tahminlerden oluşan bir listedir.
3. ve 4.'den neredeyse emin gibiyim. Fakat 1 ile 2'yi yer değiştirsem mi diye düşünüyorum.

C gurubunda Tsm'i dördüncülüğe yazmanız dikkatimi çekti. Gen. G ve LGD Gaming o kadar güçlü rakipler mi gerçekten? Bilgim pek olmadığından soruyorum yanlış anlamayın :) Teşekkürler paylaşımınız için bu arada.
Ben bu sene hiç takip etmedim açıkçası. Maç tekrarlarını ve bilir kişilerin yaptıkları listeleri göz önünde bulundurarak yaptım bu listeyi. Ve evet, Gen.G ve LGD Gaming iyi takımlar şu an. LGD'yi Fnatic ile yer değiştirdim şimdi. Birde C grubunda Gen.G hariç diğer 3 takım birbirlerine çok yakın takımlar diye biliyorum. Millet çuvallarsa o grupta çuvallar bence.

1601664281027.png

DAMWON ve JD hariç eminim kararlarımda. O yüzden buraya yolum düştü. :D

Ben de C grubunda LGD ve Fnatic, B grubunda ise Damwon ve JD arasında kaldım.
Fnatic LGD üstünde bitirir bence %85.
1601671980798.png

Emin değilmişim, karar vermekte zorlanıyorum hala.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı