Dandik marka PSU kullanılır mı?

destiel

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: Asus Prime A520M-R
GPU: ASUS Dual RX 6600 V3
CPU: Ryzen 5 5600
Monitor: ViewSonic VX2479-HD-PRO
Aşağıdaki sistemi sipariş ettim kasada PSU var ancak okuduğum konularda bazı kasalar dandik PSU içerebiliyormuş bu yüzden sormak istedim.
Daha önceki bilgisayarım PSU bozulmuştu bu yüzden sorma gereği duyuyorum. Hazır gelen PSU kullanmamda sakınca var mı akım korumalı prizim ile kullanacağım bu yeterli mi yoksa yeni PSU mu almalıyım?
En azından akım korumalı priz ile stabil kullanabilir miyim ?

Son düzenleme:
Aşağıdaki sistemi sipariş ettim kasada PSU var ancak okuduğum konularda bazı kasalar dandik PSU içerebiliyormuş bu yüzden sormak istedim.
Daha önceki bilgisayarım PSU bozulmuştu bu yüzden sorma gereği duyuyorum. Hazır gelen PSU kullanmamda sakınca var mı akım korumalı prizim ile kullanacağım bu yeterli mi yoksa yeni PSU mu almalıyım?

Yeni bir PSU oneririm akım korumalı priz degilde topraklı priz daha onemli bunu da unutma tavsiyem gelen kasadaki PSU satıp yerine daha güzel bir şey alman.

Yani illa sorun çıkaracak diye bir şey yok ancak sistem henüz eline ulaşmadıysa siparişi iptal edebilirsin, daha kaliteli güç kaynakları içeren kasa seçenekleri var.

Yeni bir PSU oneririm akım korumalı priz degilde topraklı priz daha onemli bunu da unutma tavsiyem gelen kasadaki PSU satıp yerine daha güzel bir şey alman.

Priz zaten topraklı, kısa bir süreliğine kullanmayı düşünüyorum, yani PSU dışındaki parçalar zarar görmesin de.

Son düzenleyen: Moderatör:
Priz zaten topraklı kısa bir süreliğine kullanmayı düşünüyorum yani PSU dışındaki parçalar zarar görmesin de.

Net bir şey soyleyemem elektrik kesintisinde belki ilk kesintide bir şey olmaz ama birkaç kez olursa bileşenler zarar gorebilir.

Bence kaliteli marka al. Bende yorumlar ve tavsiyeler üzerine kalitesiz bir marka olan Goodram bir bellek almıştım 2 ay sorunsuz kullandım 3. ay bellek yazma hataları ile bütün sistemi çökertmeye başladı. Bu bakımdan fırsat varsa kaliteli alınmalı.

Yani illa sorun çıkaracak diye bir şey yok ancak sistem henüz eline ulaşmadıysa siparişi iptal edebilirsin, daha kaliteli güç kaynakları içeren kasa seçenekleri var.
psu dışındaki ürünler kaliteli psu için iptal etmeyi düşünmüyorum sanırım bir süreliğine topraklı prizde akım korumalı şekilde kullanacağım sonra satıp kaliteli bir psu alırım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı