Dandik PSU patlamadı

Yer
İstanbul/Küçükçekmece
Daha fazla  
Uzun zamandır forumda patlayan PSU'lar konuşuluyor. Elektrik kesintisinde direkt belli edermiş kendini dandik PSU'lar. Şimdi şöyle bir şeyi merak ediyorum benim bilgisayarımdaki PSU'nun markasını bile net öğrenemedim yazmıyor ya da ben göremedim her neyse sonuç olarak bayağı dandik diye nitelendirilen PSU'lardan 1 haftada 5 kez elektrik kesildi 2 kez düşük voltajtan sistem kapandı. Yani başına gelebilecek her türlü fantezi geldi beni ki neden patlamadı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Her kalitesiz psu patlayacak diye bir kaide yok,ayrıca patlamak yerine kendini yakabilir veya sistem parçalarına zarar verebilir.

Biraz sans isi, uzun vadede bende kimsenin onermedigi ''dandik'' PSU'lardan birini kullaniyorum. Cok sukur basima bir is gelmedi. Zaten kimse olumlu feedback yazmaz, memnun kalmazsalar yazarlar.
Saglam marka kullandigimda bir kez sikinti yasamistim, ama dedigimiz gibi teknoloji sans isi.

Uzun zamandır forumda patlayan PSU'lar konuşuluyor. Elektrik kesintisinde direkt belli eder miş kendini dandik PSU'lar. Şimdi şöyle bir şeyi merak ediyorum benim bilgisayarımdaki PSU'nun markasını bile net öğrenemedim yazmıyor ya da ben göremedim her neyse sonuç olarak bayağı dandik diye nitelendirilen PSU'lardan 1 haftada 5 kez elektrik kesildi 2 kez düşük voltajtan sistem kapandı. Yani başına gelebilecek her türlü fantezi geldi beni ki neden patlamadı?

5 Yıldır Platoon marka PSU kullanıyorum 500W. Elektrik mi kesildi dersin mavi ekran mı dersin voltaj dengesizliği mi dersin her şey oldu ama patlamadı. Sabırla bekliyoruz bakalım.

Uzun zamandır forumda patlayan PSU'lar konuşuluyor. Elektrik kesintisinde direkt belli edermiş kendini dandik PSU'lar. Şimdi şöyle bir şeyi merak ediyorum benim bilgisayarımdaki PSU'nun markasını bile net öğrenemedim yazmıyor ya da ben göremedim her neyse sonuç olarak bayağı dandik diye nitelendirilen PSU'lardan 1 haftada 5 kez elektrik kesildi 2 kez düşük voltajtan sistem kapandı. Yani başına gelebilecek her türlü fantezi geldi beni ki neden patlamadı?
Şimdi olmaz yarın olur. Bir taşa 1000 kere vurup 1001. de kırınca taşı kıran 1001. vuruş değildir

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı