Dans ettiğim için ailem güldü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sesko02

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rtx 3060 Ti 16 gb Ram 1 hdd 1 tb 1 hdd 750 gb 1 ssd 1 tb cpu ryzen 5 5600G
Daha demin dans ediyordum. Babam geldi güldü. Ben de tuvalete gittim ağladım. İnternete baktım yenmek için şeylere yaptım daha da utanmaya başladım. Konuşma filan yaptım o dans neydi filan dedi güldü. Tuvalete gittim gene. Bunu yazıyorum. Ne yapmalıyım? Artık utancımdan tuvaletten çıkamıyorum. Şimdi konuşalım diye çağırıyorlar, ne yapsam bilemiyorum. Tuvaletimi yapıyorum dedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha demin dans ediyordum. Babam geldi güldü. Ben de tuvalete gittim ağladım. İnternete baktım yenmek için şeylere yaptım daha da utanmaya başladım. Konuşma filan yaptım o dans neydi filan dedi güldü. Tuvalete gittim gene. Bunu yazıyorum. Ne yapmalıyım? Artık utancımdan tuvaletten çıkamıyorum. Şimdi konuşalım diye çağırıyorlar, ne yapsam bilemiyorum. Tuvaletimi yapıyorum dedim.
Aileden utanılmaz. Baba bu yabancı değil. Güler de kızar da. Bu ara yazıdan bir şey anlamadım. Babam geldi güldüden sonrasını anlamadım.

Nasıl bir dans ettiniz ki hocam? Hayran kaldıkları için gülmüşlerdir bu arada.

Belki sevinmişlerdir ya da şaşırmışlardır; çünkü eski kuşak biraz yabancıdır bu tür şeylere, pek aldırış etmemek lazım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı