Dar, uzun kollu bir tişört tarzı bir kıyafetim var. Bunu spor salonundan bir abiye 2 3 kere giymesi için verdim. Sizce çok fazla genişler mi kıyafetim? Kendisi benden çok kalıplı ve kıyafet üzerinde gerçekten dar olduğu belli oluyor.
Genişler. Yıkama sonrası biraz geçilir fakat bu sefer pot durmaya başlayacaktır.Dar, uzun kollu bir tişört tarzı bir kıyafetim var. Bunu spor salonundan bir abiye 2 3 kere giymesi için verdim. Sizce çok fazla genişler mi kıyafetim? Kendisi benden çok kalıplı ve kıyafet üzerinde gerçekten dar olduğu belli oluyor.
Kumaşı esnek. Decatlondan almıştım.Evet birkaç kullanımda genişleyebilir özellikle kumaş esnek değilse dikkatli olun.
Demeyin ya.Genişler. Yıkama sonrası biraz geçilir fakat bu sefer pot durmaya başlayacaktır.
Kumaşı esnekse birkaç kullanım sonrasında eski formuna döner diye biliyorum.Kumaşı esnek. Decatlondan almıştım.
Demeyin ya.O zaman çöpe mi gidicek o kıyafet
![]()
Dar, uzun kollu bir tişört tarzı bir kıyafetim var. Bunu spor salonundan bir abiye 2 3 kere giymesi için verdim. Sizce çok fazla genişler mi kıyafetim? Kendisi benden çok kalıplı ve kıyafet üzerinde gerçekten dar olduğu belli oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.