Darboğazlı sisteme 2K monitör takmak

Ultrada 30 fps üstü mü altı mı?

• Oy verenlerin toplamı
    28
  • Anket kapandı .
Almışken 2K iyi bir tercih ama bu seferde ekran kartı zorlanacak. 1080P Oynamak istesen görüntü bulanıklaşacak.
Dediğin şey mantıklı ancak 2K'da 1060 oynayamazsınız 1070 ile bile zor.
Hocam o kadar da öldürmeyin. 1070 İle 2K Monitör kullanıyorum çoğu oyunu 60 FPS üzeri açıyor.

1600881591096.png

1600882218040.png

abi aynı fps'i alıyorum noluyor :D baronun kalesine girdim kasacakmı diye v-sync açık kalmış ama 50'nin altına düşmedi fps. Boş arazide daha sabit 60-55 arası gidiyor. Ayarları Nvidia experience üzerinden 1080p için önerilen ayarları 2K üstüne yükselttim, yani 1080p için önerilen ayarlarda çoğu yüksek ve ultra'da. 1366x720p monitörden sonra cennete girmiş gibiyim. İlk defa ekran kartımın fan sesini duyuyorum.
(arkada chrome spotify gibi bir iki uygulama açıkken test ettim, ekran kartını OC yapmadım)
Bazı sahnelerde 40'a kadar düşüyor yeni farkettim. Özellikle çayırlarda savaşırken alev büyüsü yapınca fps düştüğünü farkediyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı