Dareu A950 Pro 4K alınır mı?

Hocam Delux M800 Ultra 600 mAh olan ve dareu a 950 Pro arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım fiyatları hemen hemen aynı, kullananlar deneyimlerini paylaşırsa sevinirim iyi forumlar

@Algoritmik
Tabii hocam müsaitseniz size birkaç soru sormak isterim.
Mouse Click'lerin ve scrool hissiyati kalitesi nasıl
FPS oyunlarında gecikme ya da kopma oldu mu?
Şarj ortalama kaç gün gidiyor uzun kullanımda batarya ile sorunlar oldu mu
Kutu içinden grip tape çıktımı ve son olarak connectin sitesinden mi hepsiburadan mi sipariş verdiniz.
Şimdiden cevap için teşekkürler hocam.

@Algoritmik
Tabii hocam müsaitseniz size birkaç soru sormak isterim.
Mouse Click'lerin ve scrool hissiyati kalitesi nasıl

Click'ler gayet iyi tık sesi biraz fazla.
Scrool tuşu biraz sesli ve kaydırırken o sürtünme sesini fazlasıyla duyuyorsun.

FPS oyunlarında gecikme ya da kopma oldu mu?

Herhangi bir kullanımda en ufak gecikme yok.

Şarj ortalama kaç gün gidiyor uzun kullanımda batarya ile sorunlar oldu mu?

Haftada bir takıyorum, günlük 6-7 saat aktif kullanıyorum.

Kutu içinden grip tape çıktımı ve son olarak connectin sitesinden mi hepsiburadan mi sipariş verdiniz.

Takılı gelenler dışında yedek tape yoktu sanırım. Connect üzerinden almıştım 2 günde sorunsuz gelmişti.

Şimdiden cevap için teşekkürler hocam.

Rica ederim. Son olarak şunu ekleyeyim eski farenin neydi bilmiyorum bu mouse çok hafif sanki yokmuş gibi buna göre hareket et. S950'ye Alışınca diğer fareler bir tık zorluyor.

Click'ler gayet iyi tık sesi biraz fazla.
Scrool tuşu biraz sesli ve kaydırırken o sürtünme sesini fazlasıyla duyuyorsun.

Herhangi bir kullanımda en ufak gecikme yok.

Haftada bir takıyorum, günlük 6-7 saat aktif kullanıyorum.

Takılı gelenler dışında yedek tape yoktu sanırım. Connect üzerinden almıştım 2 günde sorunsuz gelmişti.

Rica ederim. Son olarak şunu ekleyeyim eski farenin neydi bilmiyorum bu mouse çok hafif sanki yokmuş gibi buna göre hareket et. S950'ye alışınca diğer fareler bir tık zorluyor.

Hocam eski farem dareunun 3 katı ağır alışacagım artık mekanik teknik sorunları olmasın yeter cevaplar için tekrardan teşekkürler hocam iyi sosyaller.

Hocam selam. A950 Pro 4K şu an connectgame'de indirimli olarak 1700TL gözüküyor. CS2 oyuncusuyum, FPS oyunlarındaki performansı nasıl farenin acaba? Malzeme kalitesi vs. nasıl, herhangi bir aşınma oldu mu kullandığınız süreçte? Hala kullanıyorsanız genel olarak bir değerlendirme yapabilir misiniz rica etsem. Bir de ekstra olarak elim 20cm ve claw tutuşa sahibim, uyumlu olur mu hiç bilmiyorum. @Algoritmik

Son düzenleme:
Hocam selam. A950 Pro 4K şu an connectgame'de indirimli olarak 1700TL gözüküyor. CS2 oyuncusuyum, FPS oyunlarındaki performansı nasıl farenin acaba? Malzeme kalitesi vs. nasıl, herhangi bir aşınma oldu mu kullandığınız süreçte? Hala kullanıyorsanız genel olarak bir değerlendirme yapabilir misiniz rica etsem. Bir de ekstra olarak elim 20cm ve claw tutuşa sahibim, uyumlu olur mu hiç bilmiyorum.
kanka ben dareu almadım 2. elden temiz vxe r1 pro max buldum aşırı iyi mouse tavsiye ederim bana 1700e patladı gayet memnunum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı