Algoritmik
Hectopat
X2MWE hocam. Her şey sensör değil.
Sensörleri aynı değil miydi zaten?
X2MWE hocam. Her şey sensör değil.
Hayır.Sensörleri aynı değil miydi zaten?
M800 Pro 3395´te gecikme yok. Testleri mevcut.Connectgame üzerinde 1500 TL. M800 Pro oyunlarda gecikme yapıyor dendi eledim. Kullanan arkadaşlar yorum yaparsa çok memnun olurum, teşekkürler.
![]()
Dareu A950 Pro 4K Ultra Hafif Wireless Gaming Mouse - Beyaz
Dareu A950 Pro 4K Ultra Hafif Wireless Gaming Mouse - Beyaz Temel Özellikler: Düğme: sol, sağ, kaydırma tekerleği, ileri, geri, alt mod düğmesi, alt DPI düğmesi (BT eşleştirme)Sensör: PAW3395MCU: Nordic 52833Mikro anahtar: Kailh siyah GM8.0, 80 milyon ömürlüKablolu ve 2.4G: 400/800/1600...shop.connectgame.com.tr
Connectgame üzerinde 1500 TL. M800 Pro oyunlarda gecikme yapıyor dendi eledim. Kullanan arkadaşlar yorum yaparsa çok memnun olurum, teşekkürler.
![]()
Dareu A950 Pro 4K Ultra Hafif Wireless Gaming Mouse - Beyaz Temel Özellikler: Düğme: sol, sağ, kaydırma tekerleği, ileri, geri, alt mod düğmesi, alt DPI düğmesi (BT eşleştirme)Sensör: PAW3395MCU: Nordic 52833Mikro anahtar: Kailh siyah GM8.0, 80 milyon ömürlüKablolu ve 2.4G: 400/800/1600...shop.connectgame.com.tr
Aldıysan bana yazar mısın hocam. Bende N11 üstunden connect Game'den mouse almıstım beyaz yerıne siyah göndermısler. Ne elime ulaştı mesajı gelıyor ne kargoya verildi mesajı. Anlamadıgım şekılde cok ucuz ürünleri. Bana gelen mouse gayet sağlamdı.
İnternetteki incelemeler gayet iyi gibi duruyor. Bilgisarayın zaten iyi değilse 4K ya da 2K kullanmana gerek yok.
Olmadı 1K buna verir şansını denersın ürün gelir ama tekrar ulaşabileceğini sanmıyorum. Diğer yorumlarda denildiği gibi sadece ürünü gönderirler.![]()
Dareu A950 Pro Ultra Hafif Wireless Gaming Mouse - Beyaz
Dareu A950 Pro Ultra Hafif Wireless Gaming Mouse - Beyaz Temel Özellikler: Düğme: sol, sağ, kaydırma tekerleği, ileri, geri, alt mod düğmesi, alt DPI düğmesi (BT eşleştirme)Sensör: PAW3395MCU: Nordic 52833Mikro anahtar: Kailh siyah GM8.0, 80 milyon ömürlüKablolu ve 2.4G: 400/800/1600...shop.connectgame.com.tr
Ya da aynı yerden daha markalı bir fare arıyorsan Pulsar alabilirsin sensoru 3395 ama 4K ve 2K yok maalesef https://shop.connectgame.com.tr/products/x2-kablosuz-gaming-mouse-beyaz-sinirli-sayida-on-si̇pari̇s?_pos=2&_sid=715add1e3&_ss=r
aldınmıDaha almadım birkaç gün içerisinde yılbaşından dolayı indirim olursa alırım yoksa 2-3 hafta sonra elime para geçecek daha iyi bir mouse almayı düşünüyorum. Laptop kullanıyorum donanımı sağlam. 4K olması şart değil ama olursa da tadından yenmez yani.
Aldın mı?
peki rahatmı birde eski farenize göre etki ettimiEvet aktif kullanıyorum.
Peki rahatmı bir de eski farenize göre etki ettimi
Bu fiyata açık ara en iyisi kronik sorunu yok eli yüzü düzgün fiyatına göre en iyisi. Connectten birşey alınmaz diyenlere de bakma satış sonrası destekleri kötü fakat bu fiyata yakın bir mouse bile yok.Connectgame üzerinde 1500 TL. M800 Pro oyunlarda gecikme yapıyor dendi eledim. Kullanan arkadaşlar yorum yaparsa çok memnun olurum, teşekkürler.
![]()
A950 pro 4k almanı öneririm. Xm2wenin tek iyi yanı malzeme kalitesinin daha iyi olması ama uçurum yok aralarında.Hocam XM2we, A950 Pro 4K'den daha mı iyi yani?
Ayrıca üstteki arkadaş connectgame'in problemli olduğunu söyledi almam sorun yaratır mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.