Dareu A950 Pro 4K alınır mı?

Bu fiyata açık ara en iyisi kronik sorunu yok eli yüzü düzgün fiyatına göre en iyisi. Connectten bir şey alınmaz diyenlere de bakma satış sonrası destekleri kötü fakat bu fiyata yakın bir mouse bile yok.

A950 Pro 4K almanı öneririm. XM2wenin tek iyi yanı malzeme kalitesinin daha iyi olması ama uçurum yok aralarında.

Dostum düz A950 Pro aldım 2 haftadır kullanıyorum zaten. Fakat genel bir sorun yaşıyorum mouse konusunda. Çok az oynama yaptığım zaman titreme oluyor gibi veya oyunlarda face to face çatışırken sağa sola hızlı kadıramıyorum. Tam ayarını oturtamamış olabilirim ama bundan önceki kullandığım 3 Mouse'ta aynı şekildeydi. Nasıl çözebilirim bu sorunu?

Dostum düz A950 Pro aldım 2 haftadır kullanıyorum zaten. Fakat genel bir sorun yaşıyorum mouse konusunda. Çok az oynama yaptığım zaman titreme oluyor gibi veya oyunlarda face to face çatışırken sağa sola hızlı kadıramıyorum. Tam ayarını oturtamamış olabilirim ama bundan önceki kullandığım 3 Mouse'ta aynı şekildeydi. Nasıl çözebilirim bu sorunu?
Mousepadinde sorun olma ihtimali var mı?

Furylevel Z1 mi ya da VXE R1 mi? Dareu mu tercih etmeliyim bunlar arasından.
Dostum bu konuda ve aynı bütçede 3 gündür araştırma yapıyorum. Araştırmam sonucu Delux M800 Ultra'ya karar verdim. Kullananlara sorduğumda herhangi bir sorun yaşamadıklarını söylüyorlar. Amazon üzerinden aldığımda %15 kuponuyla birlikte bütün giderler toplamı ekteki gibi oluyor. Şuanlık benim kararım bu şekilde.

Dosya Ekleri

• 1721755406632.png
    1721755406632.png
    30,8 KB · Görüntüleme: 100
Dostum bu konuda ve aynı bütçede 3 gündür araştırma yapıyorum. Araştırmam sonucu Delux M800 Ultra'ya karar verdim. Kullananlara sorduğumda herhangi bir sorun yaşamadıklarını söylüyorlar. Amazon üzerinden aldığımda %15 kuponuyla birlikte bütün giderler toplamı ekteki gibi oluyor. Şu anlık benim kararım bu şekilde.

Razer Viper'a benziyor tutuş şekli o yüzden sevmedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı