Aldıysan bana yazar mısın hocam. Bende N11 üstunden connect Game'den mouse almıstım beyaz yerıne siyah göndermısler. Ne elime ulaştı mesajı gelıyor ne kargoya verildi mesajı. Anlamadıgım şekılde cok ucuz ürünleri. Bana gelen mouse gayet sağlamdı.
İnternetteki incelemeler gayet iyi gibi duruyor. Bilgisarayın zaten iyi değilse 4K ya da 2K kullanmana gerek yok.
Dareu A950 Pro Ultra Hafif Wireless Gaming Mouse - Beyaz Temel Özellikler: Düğme: sol, sağ, kaydırma tekerleği, ileri, geri, alt mod düğmesi, alt DPI düğmesi (BT eşleştirme)Sensör: PAW3395MCU: Nordic 52833Mikro anahtar: Kailh siyah GM8.0, 80 milyon ömürlüKablolu ve 2.4G: 400/800/1600...
Olmadı 1K buna verir şansını denersın ürün gelir ama tekrar ulaşabileceğini sanmıyorum. Diğer yorumlarda denildiği gibi sadece ürünü gönderirler.
Ya da aynı yerden daha markalı bir fare arıyorsan Pulsar alabilirsin sensoru 3395 ama 4K ve 2K yok maalesef https://shop.connectgame.com.tr/products/x2-kablosuz-gaming-mouse-beyaz-sinirli-sayida-on-si̇pari̇s?_pos=2&_sid=715add1e3&_ss=r