Dareu EK75 Pro 1699 TL'ye alınır mı?

Bütçe
1500

Jiyunotameni

Hectopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm, hayırlı akşamlar arkadaşlar.
Dareu EK75 Pro klavye alınır mı? Connect sitesi güvenilir mi?iade/değişim süreçlerinde sorun çıkarıyorlar mı?
https://shop.connectgame.com.tr/pro...76768&pr_ref_pid=9510249365792&pr_seq=uniform
Aradığım özellikler: Tuşlarının sessiz olması ve hızlı yazı yazabilmeme yardımcı olması.
Tuşlarının sessiz olması ve hızlı yazı yazabilmek için uygun olması.
Valorant, CS2, PUBG, Rainbow Six: Siege gibi oyunlar için kullanışlı olması.
Wireless olması ve dongle ile kullanılıp şarjının uzun süre gitmesi.

Hocam sen konu da açtın sana herkes EK75 Pro al dedi sen hala her yerde (en az 3-4 klavye konusunda daha gördüm) aynı soruyu soruyorsun. İnşallah alamamışsındır indirim varken ne diyeyim.

Kardeşim vereceğim para az değil (1700 TL) saçma sapan garantisiz bilmediğim satıcıdan almak istemiyorum. O yüzden iyice sorguluyorum. Hem burada seni rahatsız eden ne oldu tavsiyenı aldım başkalarına soramaz mıyım? Bence fazla karışma.

Kardeşim vereceğim para az değil (1700 TL) saçma sapan garantisiz bilmediğim satıcıdan almak istemiyorum. O yüzden iyice sorguluyorum. Hem burada seni rahatsız eden ne oldu tavsiyenı aldım başkalarına soramaz mıyım? Bence fazla karışma.
Ben soramazsın diye bir şey demedim bu bir. İkincisi sürekli redragon mu dareu mu almalıyım diye soruyorsun satıcıyla ilgili bir şey sormuyorsun geç onu. Üçüncüsü inşallah alamamışsındır daha önce dediğim gibi. Son olarak ben senin kardeşin değilim abin yaşındayım terbiyeni takın. Hadi yoluna.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı