Dareu EK75 Pro vs dareu EK871GTR

AspyndoR

Kilopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Nitro 5 AN515-57-5093
Bu iki klavyeden hangisi daha iyi ve bu kadar fiyatı farkı olmasının sebebi nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
@MuratTheFounder hocam senin bilgin vardı diye hatırlıyorum bu klavyeler hakkında, ben dün EK75 Pro'yu aldım 1900 TL'ye bugün zam gelmiş. Alarak iyi mi ettim yoksa diğeri daha mı iyi? Böyle düşünmemin sebebi Dareu'nun resmi sitesinde EK871GTR daha pahalı gözüküyor linklerini aşağıya bırakacağım.

@MuratTheFounder hocam senin bilgin vardı diye hatırlıyorum bu klavyeler hakkında, ben dün EK75 Pro'yu aldım 1900 TL'ye bugün zam gelmiş. Alarak iyi mi ettim yoksa diğeri daha mı iyi? Böyle düşünmemin sebebi Dareu'nun resmi sitesinde EK871GTR daha pahalı gözüküyor linklerini aşağıya bırakacağım.

Çok bir fark yok aralarında biri %60 biri %75 birinde normal cherry profil switchler var birinde Dream switchler var aman aman bir fark yok. Ayrıca Dareu sitesinden bakmak yanıltmasın TR özel fiyatlandırma var Connectgame farklı fiyattan alıp farklı fiyattan satıyor Türkiye içine. Hayırlı olsun.

Çok bir fark yok aralarında biri %60 biri %75 birinde normal Cherry profil switchler var birinde dream switchler var aman aman bir fark yok. Ayrıca dareu sitesinden bakmak yanıltmasın TR özel fiyatlandırma var connectgame farklı fiyattan alıp farklı fiyattan satıyor Türkiye içine. Hayırlı olsun.

Peki aralarından hangisi daha iyi?

Peki aralarından hangisi daha iyi?
İstediğiniz boyuta göre değişir ancak ben olsam %75 ve 3750 mah olduğu için Ek75 Pro alırdım ikisinin üzeceğini sanmam. Attığınız versiyonu zamlanmış bu versiyonunu alabilirsiniz.

İstediğiniz boyuta göre değişir ancak ben olsam %75 ve 3750 mAh olduğu için EK75 Pro alırdım ikisinin üzeceğini sanmam. Attığınız versiyonu zamlanmış bu versiyonunu alabilirsiniz.

Dün aldım zaten 1900 TL'ye zamlanmadan önce sadece aklıma takılan aralarından hangisinin daha iyi olduğu. Ama %75 olması tabii ki daha iyi.

İstediğiniz boyuta göre değişir ancak ben olsam %75 ve 3750 mAh olduğu için EK75 Pro alırdım ikisinin üzeceğini sanmam. Attığınız versiyonu zamlanmış bu versiyonunu alabilirsiniz.

Bu modeli almayı düşünüyorum da kablosuz çalışması dışında aşağıdaki attığım modelden bir farkı var mıdır? Tek farkı kablosuzsa da şarjı ortalama ne kadar gider bir bilginiz varsa paylaşırsanız çok sevinirim.

Bu modeli almayı düşünüyorum da kablosuz çalışması dışında aşağıdaki attığım modelden bir farkı var mıdır? Tek farkı kablosuzsa da şarjı ortalama ne kadar gider bir bilginiz varsa paylaşırsanız çok sevinirim.

Bildiğim kadarıyla EK75 hot-swap değil ve RGB olmayabilir yani bölge ışık galiba. EK75 Pro da her tuşta ışık var ve hot-swap.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı