Klavyeyi yaklaşık 3 aydır kullanıyorum dediğim gibi son güncelleme sonrası bu problemi yaşamaya başladım zaten manyetik klavyelerde giriş ve orta seviye olanlar 0.4mm aşağısı sağlıklı çalışmıyor kendim güncelleme öncesi Rapid trigger ile seçtiğim tuşları bas 0.5 bırak 1 ve diğer tuşları 1.2 de kullanıyordum gayet memnundum sitesinden güncel sürümü indirdim daha sonra klavye sorun çıkarmaya başladı bugün kurcalarken kendimce bir çözüm buldum şu an bir sorun yaşamıyorum ufak anlatayım belki çözüm olabilir.
Öncelikle Dareu uygulamasını açıyoruz.
Daha sonra seçili olan tuşları sıfırlıyoruz Rapid trigger ve set actuantion point değerlerini de sıfırlıyoruz.
Ayarlara girip reset & Update kısmından klavyeyi resetliyoruz.
bu uygulama üzerinden Dareu uygulamasını kaldırıyoruz işlem bittiğinde aynı ekran üzerinde tarama modları Güvenli/Makul/Geliştirilmiş yazıyor geliştirilmiş diyoruz ve devam ediyoruz tarama bittikten sonra sırasıyla tümünü seç ve sil diyoruz Dareu uygulamasının hiçbir kalıntısı bilgisayar üzerinde kalmıyor daha sonra
bu siteden eski driverı indiriyoruz kurulumu tamamladıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatıp deniyoruz.
Kendim bu şekilde çözebildim saatlerce oyun oynadım bas 0.4 bırak 0.4 olarak ve hiç problem yaşamadım geliştirici ekip durumu fark edip yeni bir güncelleme yayımlayana kadar bu şekilde kullanacağım yasak mı bilmiyorum ama yapamayan arkadaşlar için Discord adresimi bırakıyorum her türlü yardımcı olurum çok kötü bir durum DC: vladd_. _