Dareu EK75 RT alınır mı?

Yani 2800'den sonra bir indirime daha girdi 3500 oldu. Sonra bir indirim daha gördüm 4000'di.

Hocam selam halı hazırda aynı klavyeyi kullanıyorum son güncellemeyi indirdikten sonra Rapid trigger özelliğini devreye soktuğum zaman 0.6mm altına indiğim zaman tuşlar kendiliğinden basmaya başlıyor önceden böyle bir problem yoktu sizde de var mı problem.

Hocam selam halı hazırda aynı klavyeyi kullanıyorum son güncellemeyi indirdikten sonra Rapid trigger özelliğini devreye soktuğum zaman 0.6mm altına indiğim zaman tuşlar kendiliğinden basmaya başlıyor önceden böyle bir problem yoktu sizde de var mı problem.
Biz de iki arkadaş bu klavyeyi aldık. Arkadaş 0.5'de kullanıyor ben 0.4'de. Arkadaş bir kere 0.5'de kullanırken oyunda takıldığını söyledi. Ben böyle bir problem yaşamadım ama siz uzun süredir mi kullanıyorsunuz? Klavyenin bozuk olabileceğinden şüphelendik ama bu durumda driver güncellemesinden dolayı da sorun olabilir mi acaba? İkimiz de güncellemeyi kurduk. 0.1 mm denediğimde tuşlar takılma yapıyor benim klavyede de.

Bir de klavyeyi competitive modda kullanınca kablonun girdiği bölge ısınıyor gibi. Klavye ısınması ilk defa yaşadım normal mi acaba aynısı arkadaşınkinde de oluyormuş. Competitive modda LED ışıkları kapatmanın ya da ayarlamanın da yolu yok sanırım. Ayrı bir profil de açılamıyor driver üzerinden. Driver konusunda belli ki bayağı sıkıntılı klavye umarım yakın zamanda çözerler.

Biz de iki arkadaş bu klavyeyi aldık. Arkadaş 0.5'te kullanıyor ben 0.4'te. Arkadaş bir kere 0.5'te kullanırken oyunda takıldığını söyledi. Ben böyle bir problem yaşamadım ama siz uzun süredir mi kullanıyorsunuz? Klavyenin bozuk olabileceğinden şüphelendik ama bu durumda driver güncellemesinden dolayı da sorun olabilir mi acaba? İkimiz de güncellemeyi kurduk. 0.1 mm denediğimde tuşlar takılma yapıyor benim klavyede de.

Bir de klavyeyi competitive modda kullanınca kablonun girdiği bölge ısınıyor gibi. Klavye ısınması ilk defa yaşadım normal mi acaba aynısı arkadaşınkinde de oluyormuş.competitive modda LED ışıkları kapatmanın ya da ayarlamanın da yolu yok sanırım. Ayrı bir profil de açılamıyor driver üzerinden. Driver konusunda belli ki bayağı sıkıntılı klavye umarım yakın zamanda çözerler.

Yok çözümünü bulamadım Dareu markası ile iletişime geçtim sorunu tam anlayamadık deyip geçiştirdiler.

Yok çözümünü bulamadım Dareu markası ile iletişime geçtim sorunu tam anlayamadık deyip geçiştirdiler.
Son güncellemeden önce 0.6mm aşağısı düzgün çalışıyor muydu? Sizin sorununuz daha kötüymüş. Bende 0.1mm'de tuşlar basılı kalıyor. 0.2mm'de basılı kalmıyor ama çok hassas geldiği için 0.2mm uzun süre kullanmadım. Klavyeyi biz arkadaşla yeni aldık daha 3-4 saat kadar CS'de test edebildik sadece. 0.4mm'de ben sıkıntı yaşamadım. Arkadaş 0.5mm'de bir kere basılı kaldı dedi a tuşu. 0.3mm'de kullanmayı deneyeceğim yarın. Driverı bir garip çalışıyor zaten ayar yapmak için her açtığımda rapid trigger tuşları 0.1mm'e düşüyor ve basmaya başlıyor. PC kafayı yiyor. Rapid trigger sekmesinden ayarı düzeltmek gerekiyor. Herhalde driverda bir problem var belki yeni güncelleme yayınlarlar.

Son güncellemeden önce 0.6mm aşağısı düzgün çalışıyor muydu? Sizin sorununuz daha kötüymüş. Bende 0.1Mm'de tuşlar basılı kalıyor. 0.2Mm'de basılı kalmıyor ama çok hassas geldiği için 0.2mm uzun süre kullanmadım. Klavyeyi biz arkadaşla yeni aldık daha 3-4 saat kadar CS'de test edebildik sadece. 0.4Mm'de ben sıkıntı yaşamadım. Arkadaş 0.5Mm'de bir kere basılı kaldı dedi a tuşu. 0.3Mm'de kullanmayı deneyeceğim yarın. Driverı bir garip çalışıyor zaten ayar yapmak için her açtığımda Rapid trigger tuşları 0.1Mm'e düşüyor ve basmaya başlıyor. PC kafayı yiyor. Rapid trigger sekmesinden ayarı düzeltmek gerekiyor. Herhalde driverda bir problem var belki yeni güncelleme yayınlarlar.

Klavyeyi yaklaşık 3 aydır kullanıyorum dediğim gibi son güncelleme sonrası bu problemi yaşamaya başladım zaten manyetik klavyelerde giriş ve orta seviye olanlar 0.4mm aşağısı sağlıklı çalışmıyor kendim güncelleme öncesi Rapid trigger ile seçtiğim tuşları bas 0.5 bırak 1 ve diğer tuşları 1.2 de kullanıyordum gayet memnundum sitesinden güncel sürümü indirdim daha sonra klavye sorun çıkarmaya başladı bugün kurcalarken kendimce bir çözüm buldum şu an bir sorun yaşamıyorum ufak anlatayım belki çözüm olabilir.
Öncelikle Dareu uygulamasını açıyoruz.
Daha sonra seçili olan tuşları sıfırlıyoruz Rapid trigger ve set actuantion point değerlerini de sıfırlıyoruz.
Ayarlara girip reset & Update kısmından klavyeyi resetliyoruz.
bu uygulama üzerinden Dareu uygulamasını kaldırıyoruz işlem bittiğinde aynı ekran üzerinde tarama modları Güvenli/Makul/Geliştirilmiş yazıyor geliştirilmiş diyoruz ve devam ediyoruz tarama bittikten sonra sırasıyla tümünü seç ve sil diyoruz Dareu uygulamasının hiçbir kalıntısı bilgisayar üzerinde kalmıyor daha sonra bu siteden eski driverı indiriyoruz kurulumu tamamladıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatıp deniyoruz.
Kendim bu şekilde çözebildim saatlerce oyun oynadım bas 0.4 bırak 0.4 olarak ve hiç problem yaşamadım geliştirici ekip durumu fark edip yeni bir güncelleme yayımlayana kadar bu şekilde kullanacağım yasak mı bilmiyorum ama yapamayan arkadaşlar için Discord adresimi bırakıyorum her türlü yardımcı olurum çok kötü bir durum DC: vladd_. _

Klavyeyi yaklaşık 3 aydır kullanıyorum dediğim gibi son güncelleme sonrası bu problemi yaşamaya başladım zaten manyetik klavyelerde giriş ve orta seviye olanlar 0.4mm aşağısı sağlıklı çalışmıyor kendim güncelleme öncesi Rapid trigger ile seçtiğim tuşları bas 0.5 bırak 1 ve diğer tuşları 1.2 de kullanıyordum gayet memnundum sitesinden güncel sürümü indirdim daha sonra klavye sorun çıkarmaya başladı bugün kurcalarken kendimce bir çözüm buldum şu an bir sorun yaşamıyorum ufak anlatayım belki çözüm olabilir.
Öncelikle Dareu uygulamasını açıyoruz.
Daha sonra seçili olan tuşları sıfırlıyoruz Rapid trigger ve set actuantion point değerlerini de sıfırlıyoruz.
Ayarlara girip reset & Update kısmından klavyeyi resetliyoruz.
bu uygulama üzerinden Dareu uygulamasını kaldırıyoruz işlem bittiğinde aynı ekran üzerinde tarama modları Güvenli/Makul/Geliştirilmiş yazıyor geliştirilmiş diyoruz ve devam ediyoruz tarama bittikten sonra sırasıyla tümünü seç ve sil diyoruz Dareu uygulamasının hiçbir kalıntısı bilgisayar üzerinde kalmıyor daha sonra bu siteden eski driverı indiriyoruz kurulumu tamamladıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatıp deniyoruz.
Kendim bu şekilde çözebildim saatlerce oyun oynadım bas 0.4 bırak 0.4 olarak ve hiç problem yaşamadım geliştirici ekip durumu fark edip yeni bir güncelleme yayımlayana kadar bu şekilde kullanacağım yasak mı bilmiyorum ama yapamayan arkadaşlar için Discord adresimi bırakıyorum her türlü yardımcı olurum çok kötü bir durum DC: vladd_. _
Dediğim gibi şimdilik benim klavyede bir sorun yok. 0.1 mm harici bir sorun yaşamadım. Arkadaşta bir kere oyunda 0.5 mm takılma yaptı. Belki alışmadığımızdan dolayı eliyle hafif basmıştır fark edememiştir bir müddet daha kullanınca anlaşılır sorun olup olmadığı. Benim en büyük problemim ayrı profil yapamamak veya competitive mode için ayrı bir tuş falan koymamaları. Competitive mode alınca LED ışıklar sabitleniyor. Driverında bir kere ayar yaptıktan sonra bir daha açamıyorum çünkü sürekli ayarlar bozuluyor baştan yapmam gerekiyor. 2-3 profil ayarlama veya competitive mode açıp kapatabilmek için bir tuş ayarlanabilse mükemmel olurdu.

Hocam şu an indirimde 2800 alınır mı bu fiyata ne diyorsunuz?

Ben alınmaz diyorum diğer kullanıcılar ne der bilmiyorum ilk aldığım zamanlar çok hoş geliyordu fakat bir güncelleme ile klavyeyi kullanılamaz hale getirdiler 2 hafta oldu hala çözemediler sorunu. Bütçeniz varsa whraith W75 alın derim 8K ve daha yenilikci.

Dediğim gibi şimdilik benim klavyede bir sorun yok. 0.1 mm harici bir sorun yaşamadım. Arkadaşta bir kere oyunda 0.5 mm takılma yaptı. Belki alışmadığımızdan dolayı eliyle hafif basmıştır fark edememiştir bir müddet daha kullanınca anlaşılır sorun olup olmadığı. Benim en büyük problemim ayrı profil yapamamak veya competitive mode için ayrı bir tuş falan koymamaları.competitive mode alınca LED ışıklar sabitleniyor. Driverında bir kere ayar yaptıktan sonra bir daha açamıyorum çünkü sürekli ayarlar bozuluyor baştan yapmam gerekiyor. 2-3 profil ayarlama veya competitive mode açıp kapatabilmek için bir tuş ayarlanabilse mükemmel olurdu.

Hocam size zahmet arkadaşınız ile birliklte Dareu sitesinden Discord sunucusuna katılıp general talk yerine klavye ile yaşadığınız problemleri yazar mısınız? Tek başıma yazıyorum ama takmıyorlar beni.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı